31. kolo
07.04.2013 20:45 CET
3 : 4
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - Atalanta Bergamo 3:4

Neuvěřitelný zápas plný branek zažili diváci na stadionu Giuseppe Meazzy v Miláně. Inter doma vedl nad Atalantou už 3:1, ale nakonec zůstal díky rychlému hattricku Germana Denise s prázdnou. Atalanta zápas famózně otočila a vyhrála 4:3! Ustojí další šokující porážku trenér Andrea Stramaccioni?

Inter před zápasem už znal výsledek utkání mezi Fiorentinou a AC Milán a remíza 2:2 ho musela potěšit. A aby snížil manko na třetí místo, potřeboval Atalantu porazit, což se nakonec nestalo. Svěřenci Andrey Stramaccioniho si výrazně zkomplikovali boj o bronzovou příčku a evropské poháry celkově.

Domácí favorit byl přitom aktivnějším týmem. Po dvaceti minutách se naskytla solidní příležitost Guarínovi i Rocchimu, ani jedna však neskončila brankou. Prozatím. Na druhé straně se zase uvolnil Carmona, nachytat se nechal Ranocchia a zasahovat musel Handanovič. S koncem prvního poločasu rostl tlak Interu a nakonec ve 43. minutě šli domácí zaslouženě do vedení. Na rohový kop si naskočil Tommaso Rocchi a překonal Polita - 1:0 pro Inter.

Atalanta sronala krok ve druhém poločase a prsty v tom měl kmenový hráč Interu Livaja. Ten poslal do pokutového území přesný centr a Giacomo Bonaventura měl snadnou pozici - 1:1. Milánští si ale hned vzali vedení zpátky. Chybu v defenzívě potrestal Ricardo Alvárez a za další tři minuty tentýž hráč zvýšil povedenou střelou už na 3:1.

Inter byl na koni, jenže Atalanta zdaleka neřekla poslední slovo. Nejprve Ranocchia fauloval ve vlastním vápně a nařízenou penaltu proměnil German Denis a bylo sníženo. O šest minut později se Denis v šestnáctce uvolnil a Handanovič opět inkasoval. Domácí tak přišli velmi rychle o pohodlný dvoubrankový náskok a mělo být ještě hůře. V 77. minutě nechala obrana Interu na malém vápně vystřelit Denise, a ten za dvanáct minut dokonal fantastický obrat i zkompletoval svůj hattrick.

Zápas nakonec mohl skončit i přeci jenom spravedlivou remízou. V nastaveném čase byl vyloučen hostující Raimondi a ve čtvrté minutě nastavení spálil tisíciprocentní šanci Andrea Ranocchia. Italský stoper přestřelil prázdnou branku a odmítl vyrovnání. Atalanta vykradla stadion Giuseppe Meazzy po divoké přestřelce 4:3.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

INTER DO PLYNU AT SNIMA SPADNE LETADLO

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jsi toho měl ?

Reagovat
smazaný uživatel

v bohnicich ste meli prestavku na internet?

Reagovat
smazaný uživatel

To koukám jak blázen ..... INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Italský sudí se zase předvedli se svými úsudky a pískly penaltu ani nevim za co, to pak Inter hodně posadilo na zadek a pak si za to mohli oni, ale do té doby to měli pěkně rozehrané 3:1 to bylo...

ale rozhodčí fakt na

Reagovat
smazaný uživatel

inter by se mal pozbierat konečne urobit niejaky pohyb na trenerskom poste a u niektorych hračov je to bieda poslednej dobe a mal by si to uvedomit aj maratti

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xytg7q_int-ata_sport#from=embediframe

Tak tohle byl další pěknej zápas v Serii A...Atalanta když chce, tak dokáže porážet kohokoliv, škoda, že takovej zápas se jim povede tak dvakrát za sezonu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele