6. kolo
30.09.2012 20:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Inter Milán - ACF Fiorentina 2:1

První výhru na domácím hřišti si v právě probíhající sezoně připsali fotbalisté Interu Milán. Ve večerním šlágru totiž porazili Fiorentinu 2:1 a posunuli se už na třetí místo. Všechny branky padly už v prvním poločase. Ve druhém dějství Inter hájil náskok a nakonec i s přispěním vyloučení Rodrigueze o vítězství nepřišel.

Inter před tímto zápasem ještě na domácí půdě nevyhrál a jeho fanoušci proto byli ve velkém očekávání. Fiorentině se zatím vede dobře a do Milána určitě cestovala s cílem bodovat. Jenže Viole se vstup do utkání příliš nepovedl. Po čtvrthodině hry zasáhl Zanettiho centr ruku Rodrigueze a hlavní sudí nařídil ve prospěch Interu pokutový kop. Argentinec Diego Milito ho bezpečně proměnil a Inter vedl 1:0. Hned za dvě minuty mohlo být vedení domácích ještě vyšší, Cassano ale napálil míč jen do břevna.

Nerazzurri byli celkově aktivnější, ještě v prvním poločase zahodil obrovskou šanci Milito, který se ocitl sám před Vivianem. Každopádně ho to nemuselo příliš mrzet, neboť hned za další čtyři minuty vstřelil druhou branku Antonio Cassano, a to poté, co na něj šikovně pustil míč Cambiasso - 2:0 pro Inter Milán. Fiorentina se dostala velmi brzo zpátky do hry. Pět minut před koncem prvního poločasu přesně hlavičkoval Romulo a bylo to 2:1. Poslední slovo před odchodem do šaten mohl mít přeci jenom domácí Inter, ale Milito Viviana neobstřelil.

Fiorentina vstupovala do druhého poločasu s cílem vyrovnat, jenže místo kýžené branky přišla v 62. minutě o vyloučeného Rodrigueze. Ten zbytečným zákrokem fauloval Nagatoma, a jelikož viděl už druhou kartu, byl vyloučen. V tuto chvíli už to měla Viola velmi těžké. Inter navíc pokračoval v útočení a čtvrthodiny před koncem spálil další velkou šanci Milito, znovu ho dobře vychytal Viviano. Inter vedení proti oslabenému soupeři nepustil a druhou výhrou v řadě poskočil už na třetí pozici, kde má shodný počet bodů jako Lazio.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

důležité kolo pro Inter,měl by toho využít,doufam,že nezklame a předvede,že patří mezi Top kluby,Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Také bych to viděl na výhru Fiorentiny 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

to ja bych teda netipl

Reagovat
smazaný uživatel

Inter uz musi tipuju 2:0 Milito Cassano

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/inter-milan-vs-fiorentina-21-highlights-match-p8uCpVSRiqUEEZ9t

No Inter konečně zahrál tak jak by se od něj očekávalo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele