34. kolo
27.04.2013 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 0:1

Udinese navázalo na předchozí výhry a triumfem na hřišti Cagliari se alespoň dočasně posunulo na pohárové pozice. Jedinou branku utkání obstaral ve druhém poločase Pereyra. Zápas nabídl spousty emocí, sudí Rocchi rozdal celkem osm žlutých karet a jednu kartu červenou.

Hosté se v minulých kolech výrazně zapojili do bojů o evropské poháry a dnes mohli učinit další krok k jejich zisku. Pozdější hrdina utkání Pereyra zahrozil už po deseti minutách, ale domácí zachránila branková konstrukce. Za Agazzim se ozvalo břevno! Byla to ale jediná šance prvního poločasu, k vidění už bylo pouze první střídání, kdy hostujícího Lazzariho nahradil Badu.

Ve druhém poločase už se hrál lepší fotbal. Baduova střela v brance neskončila ale v 56. minutě už se mohla radovat, a s ním celé mužstvo, Roberto Pereyra. Tlak ve vápně Cagliari Pereyra zakončil povedenou střelou a Udinese vedlo 1:0.

Další šance se už ale nekonaly. Hra se kouskovala a sudí Rocchi rozjel na hrací ploše hotový mariáš. Celkem udělil v zápase osm žlutých karet a v nastavení dokonce vyloučil Pinillu. Domácí fotbalista psychicky nezvládl závěr a sudí mu udělil červenou kartu naprosto po právu. Udinese nejtěsnější výhru ustrážilo a výrazně se přiblížilo evropským pohárům.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele