28. kolo
10.03.2013 15:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - UC Sampdoria 3:1

Sampdoria po delší době padla a postaralo se o to Cagliari. Sardiňané vyhráli 3:1 a hlavním hrdinou se stal útočník Ibarbo, jenž vsítil všechny tři branky! Doria stihla v závěru už jen snížit, z pokutového kopu se nemýlil Maxi Lopéz.

Cagliari otevřelo skóre utkání v 18. minutě, Victor Ibarbo stál ve správný čas na správném místě a z dorážky nedal Romerovi žádnou šanci - 1:0 pro Cagliari. Domácí Sampdorii i nadále přehrávali, ale s další velkou šancí a především brankou přispěchali až ve druhém poločase.

Druhou branku vsítili domácí v 52. minutě, po rohovém kopu odvedl další dobrou práci Ibarbo a přesnou střelou zvýšil na 2:0 pro Cagliari. Poměrně dlouhá série neporazitelnosti v podání Sampdorie byla ve vážném ohrožení. Pravdou je, že svěřenci Delia Rossiho rozhodně nepůsobili tak dobrým dojmem jako v předchozích utkáních.

Čtvrthodiny před koncem už bylo se Sampdorií zle a dá se říci, že utkání bylo definitivně rozhodnuto ve prospěch domácích. Po dalším centru zkompletoval hlavou hattrick Ibarbo a stal se neoddiskutovatelnou hvězdou zápasu - 3:0 pro Cagliari. Vítězství Sardiňanů nakonec utrpělo menší černou kaňku. V 90. minutě zbytečně fauloval Rossettini a byl vyloučen. Navíc se kopala ve prospěch Sampdorie penalta, kterou Maxi Lopez proměnil. Více už Blucerchiati stihnout nemohli, ze Sardinie odjíždějí s porážkou 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

Cagliari 2:2 Sampdoria

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele