20. kolo
29.01.2012 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

US Lecce - Inter Milán 1:0

Fotbalisté Lecce poprvé na jaře vyhráli a hned si vyskočili na jednoho z aspirantů na titul, na Inter Milán! O výhře outsidera nad favoritem rozhodl v prvním poločase Guillermo Giacomazzi. Inter také porážkou 0:1 přišel o dlouhou sérii beze ztráty bodu. Po zápase si hosté stěžovali na sudího, jenž jim neuznal dvě branky.

Interisti nemuseli na první branku zápasu čekat dlouho, jenže chybu brankáře Benassiho Milito nepotrestal, z ostrého úhlu netrefil odkrytou branku. Lecce hrozilo zejména z brejků, při jedné situaci Muriel přesprintoval Samuela, naštěstí pro hosty rychle vyběhl brankář Julio Cesar. Poté přišly dvě zajímavé šance Lecce, nejprve Cuadrado střílel vedle a ve 28. minutě nezareagoval nikdo na přihrávku Olivery, která byla adresováná před prázdnou branku.

Skóre se poprvé nezměnilo ani přesně po půlhodině hry, Samuelovu hlavičku z rohového kopu fantasticky vychytal Benassi a hned po něm ho nepřekonal z vyložené šance Pazzini. Inter nakonec na neproměnění těchto šancí doplatil. Guillermo Giacomazzi si ve vápně zpracoval míč a okamžitě přesně vystřelil - 1:0 pro Lecce.

Nerazzurri následně přidali plyn a svého soupeře několikrát pořádně zmáčkli, na vyrovnávací trefu to však nestačilo. Pár minut po změně stran sice vyrovnal Cambiasso, jenže jeho branka nebyla pro ofsajd uznána. Jak ukázal opakovaný záběr, jednalo se o velmi citlivé rozhodnutí. V 71. minutě se navíc celá situace opakovala s tím rozdílem, že skóroval Milito a rozhodčí měl tentokrát pravdu, skutečně se jednalo o ofsajd. Hráči Interu se nemohli přes úporně bránící Lecce prosadit, naopak v závěru se otvírala místa pro nebezpečné brejky. Jeden z nich zneškodnil v nastaveném čase Julio Cesar. Trenér Lecce Serse Cosmi v závěru už netrpělivě vyhlížel závěrečný hvizd, ten jakmile přišel, pustil se do oslav.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER ! poďme zas na vyššiu priečku !

Reagovat
Votas

0:4? ...a tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je v Haju

Reagovat
cukjerek

drz picu ty buzno pojebana

Reagovat
smazaný uživatel

dpc z interom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele