25. kolo
26.02.2012 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Euforie pod Vesuvem pokračuje!

Neapol dál sní krásný sen, po Chelsea se jí podařilo porazit také Inter Milán! Branka Lavezziho přinesla cenné body Mazzariho týmu, který byl nucen dohrávat utkání v deseti mužích.

Mizérie Interu ale pokračuje, tým trenéra Ranieriho se stále propadá a nikdo si netroufne říct, kde se až zastaví. Neapol se dnes ukázala nad síly hostí, kteří tak jedou do Milána s prázdnou.

První velkou šancí se prezentovali Dejan Stankovič na jedné straně a Inler na straně druhé. Blerim Džemaili vážně ohrozil Cesara, který ukázal kousek ze svého umění a výsledek bez gólů zůstával zachován. Brazilský brankář byl v jednom ohni, další šanci ukázat své kvality mu poskytl Lavezziho centr. Na něj si naskočil Edinson Cavani a hlavičkoval - Cesar ale byl na svém místě.

Před poločasovou přestávkou se mohl prosadit Wesley Sneijder, hájící barvy milánského týmu. Jeho akci ale Morgan De Sanctis zastavil.

Forlána se Sneijderem nahradili Cordoba s Pazzinim a Inter se začal snažit. První ale stejně zahrozila Neapol. Zunigův centr našel volného Maggia a záložník se ocitl ve výhodné pozici. Tu ale zužitkovat neuměl.

Tohoto varování Inter nedbal a tak přišel trest. Cavani si vzal v půli hřiště balon, posunul jej na Džemailiho a Švýcar ho zvládl udržet až do té nejvhodnější doby - Lavezziho signálu. Se zbytkem situace si už Argentinec poradil - 1:0 pro domácí.

Nagatomův centr našel volného Pazziniho, který se snažil srovnat. Jeho snaha ale zůstala v pouze teoretické rovině. Z ní k lepšímu výsledku mohla vést situace z konce zápasu, když mladík Faraoni lehce vyprovokoval Aronicu, který ho následně fauloval. Sudí Bergonzi neváhal poslat domácí do deseti a utkání alespoň na chvíli dostalo nový náboj.

Ani Pazzini v obrovské šanci ale nedokázal najít světlo na konci milánského tunelu. Jeho hlavička se s nejlepším umístěním nesetkala a tak mohla útočit Neapol. Zuniga ale napodobil Pazziniho a neskóroval. Neapol tak předskočila tápající AS na páté místo, Inter se propadá na sedmé.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ebola SVK

zaber Marek .....šupni gola

Reagovat
smazaný uživatel

jasné, keď nie je ani nominovaný

Reagovat
smazaný uživatel

4-1

Reagovat
smazaný uživatel

prosim at se stane zazrak 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 na Neapol vsadi spousta lidi a budou neprijemne prekvapeni

Reagovat
Ranoth

ta forma interu je katastroficka

Reagovat
smazaný uživatel

Jednička jak vyšitá

Reagovat
olis

Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

...vraj rovnováhu naruší absencia Hamšíka ??? Tak potom to skončí 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele