34. kolo
22.04.2012 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - US Lecce 1:1

Lazio opět ztratilo a komplikuje si boj o Ligu mistrů. Biancocelesti nedokázali porazit osmnácté Lecce a to navzdoru tomu, že ještě v devadesáté minutě vedli. Konečnou remízu a důležitý bod pro Lecce zajistil bulharský útočník Valerij Božinov.

Biancocelesti zahájili utkání lépe a prakticky nepouštěli hosty na svojí polovinu. Jenže Lecce bránilo velmi dobře a pro změnu nepouštělo domácí do žádných šancí. První vážnější pokus přišel až ve 24. minutě, z velkého úhlu pálil Candreva a jen těsně minul břevno hostující branky. O čtyři minuty později zahrozili také hosté, Giacomazzi střílel z voleje a také mu chyběla větší přesnost. Vůbec největší šance prvního poločasu a snad i celého utkání nastala šest minut před koncem prvního poločasu. Střelu Gonzáleze golman Benassi vyrazil jen před sebe, ale dorážející, úplně volný, Candreva trestuhodně netrefil zcela prázdnou branku!

Ve druhém poločase byli s šancemi na tahu hosté. Hned dvě velké příležitosti zlikvidoval vynikající Federico Marchetti! O minutu později mělo Lecce i smůlu, neboť rána Muriela orazítkovala břevno!

Zápas pomalu směřoval ke svému konci, když Lecce spálilo další obrovskou příležitost. Cuadrado si udělal z obránců Lazia tréninkové kužely, přihrál před prázdnou branku Corviovi, který mu scházel milimetr, aby míč zasáhl a vstřelil gól. Za to následně Lecce krutě zaplatilo. Povedenou hlavičkou otevřel skóre utkání Matuzalem a Lazio vedlo 1:0. Lecce si však s vým výkonem bod zasloužilo a fotbalový bůh byl nakonec spravedlivý. V první minutě nastavení došlo v pokutovém území Lazia k obrovskému závaru, který ukončil až Valerij Božinov. Lecce vyrovnalo v Římě za pět dvanáct a domů si odváží cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele