29. kolo
25.03.2012 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Cagliari Calcio 1:0

Třetí pozice patří po tomto kole Laziu. Biancocelesti narozdíl od Udinese a Neapole své utkání zvládli, ale v souboji proti Cagliari to neměli jednoduché. O výsledku utkání totiž rozhodl až dvě minuty před koncem Modibo Diakité.

Bylo to hodně vyrovnané utkání a zejména první poločas nenabídl žádnou větší šanci. Lazio sice bylo mírně aktivnější, ale tuto převahu nedokázalo brankově vyjádřit. Jako první vypálil na branku Cagliari Rocchi, střela to nebyla špatná, ale šla doprostřed, tedy přesně do míst, kde stál připravený brankář Agazzi. V 19. minutě se dostal konečně ke střele hostující Conti, ale trefil zeď domácích hráčů. Lazio postupem času začalo obléhat vápno Cagliari, ale obrana Sardiňanů byla pozorná. Diváci na Stadio Olimpico v prvním poločase branku neviděli.

A dlouho to vypadalo, že jí neuvidí ani ve druhém dějství. V 75. minutě Konko předložil míč Alfarovi, jenž z otočky nebezpečně vypálil a prověřil brankáře Agazziho. Rozhodující okamžik nastal až dvě minuty před koncem zápasu. Na centr z levé strany si naběhl volný Modibo Diakité a zařídil Laizu důležité tři body - 1:0 pro Lazio.

V tu chvíli se zdálo být rozhodnuto, ale v nastaveném čase bylo hodně rušno. Ve třetí minutě nastavení vypálil Ekdal a Marchetti jeho pokus vyrazil! S následnou dorážkou Astoriho si rovněž poradil a Cagliari si mohlo rvát vlasy. Z protiútoku mohl vstřelit definitivní pojistku Candreva, ale do cesty se mu postavila tyč. Poté následoval závěrečný hviz sudího a Lazio mohlo slavit důležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne tri body pre Lazio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele