4. kolo
21.09.2011 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - Bologna FC 1:1

Juventus nedokázal překonat Bolognu, ta uhrála remízu 1:1. Remízový stav nepomáhá ani jednomu týmu, oba dva přitom mohly vstřelit vítězný gól. 'Stará dáma' tak poprvé klopýtla.

Juventus přitom nezačal špatně, na bránu Bologni se hrnul jeden útok za druhým, Miloš Krasič a Mirko Vučinič pořádně zatápěli obraně hostí. Hra 'Staré dámy' byla plynulá a živá. Už v sedmé minutě vymyslel černohorský kapitán nepříjemnou střelu, ale brankář Gillet byl na místě Bolognu zachránil.

To se mu ale nepovedlo po půl hodině hry, kdy před Vučiničem kapituloval. Geniálním pasem rozehrál přímý kop Andrea Pirlo a pro útočníka Juventusu už nebylo problémem poslat svůj tým do vedení. Další šanci měl kapitán Alessandro Del Piero, po Krasičově nahrávce ale skórovat nedokázal.

V další šanci se ocitl opět Krasič, který mohl svojí střelou zvýšit vedení 'Bianconeri', ale brankář Gillet skvělým reflexem vytěsnil míč, směřující do brány.

Řecký záložník Koné byl největší hrozbou pro obranu Juventusu, zejména Lichtsteiner měl plné nohy práce. Když už překonal obranu Juventusu, na místě byl Gigi Buffon. Velká ztráta postihla Juve před přestávkou, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen střelec Vučinič a svůj tým poslal do početní nevýhody.

Do druhého poločasu vstoupili opět hráči Juventusu aktivněji, než hosté a Krasič opět proháněl obranu Bologni. Poté ale přišel velký šok pro domácí, když po nahrávce Ramiréze skóroval Daniele Portanova a stanovil remízový stav.

Juventus to nicméně nezaskočilo, Pirlo i Chiellini mohli přidat rozdílový gól. Brankář Gillet měl ale dnes večer svůj velký den a veškeré šance s přehledem likvidoval.

I proto Juventus přišel o dva body, jeden byl nucen přenechat hostům.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bolognu spláchneme...

Reagovat
smazaný uživatel

junetus vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanou ještě cětší nářez než Parma

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí zkurvenej....

Reagovat
smazaný uživatel

nenenene, De CEglie je kokot,co on dělá furt v Juve...??? To je děs jaký dělá kiksy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele