25. kolo
25.02.2012 18:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

"Grifové" se nevzdali, spasil je Palacio!

Strhující zápas mají za sebou borci Janova, kteří s Parmou prohrávali, ale nakonec díky skvělému výkonu Rodriga Palacia doslova v posledních fázích hry urvali cenný bod.

V první šanci se ocitl Fernando Belluschi, který ale tvrdou střelou nenadělal Mirantemu moc starostí. Už po šesti minutách ale musel kapitulovat jiný brankář, Sebastien Frey na opačné straně nestačil na střelu Massima Gobbiho, bývalý hráč Fiorentiny tak poslal hosty do překvapivého a rychlého vedení.

To hráčům Parmy vydrželo poměrně dlouho. Domácí se ale dál prali o body, mimo šly střely Jankoviče i Slováka Kucky. Ukázala se také Parma, o další příděly se snažili Sebastian Giovinco nebo Gianluca Musacci. Ani jedna šance ale gólem neskončila.

Uběhlo ani ne půl hodiny, když musel být střídán střelec branky, hostující obránce Gobbi. Toho z důvodů zranění nahradil Modesto.

Zajímavě vypadal před poločasem centr Miguela Velosa, na nějž si naskočil Emiliano Moretti, ale obrana hostí jej dokázala zablokovat a do kabin šli tedy hosté s jasnějšími tvářemi.

Ani ne deset minut po změně stran se jejich radost zdvojnásobila, po rychlém kontru se svižnou střelou prosadil Sergio Floccari a poslal svůj tým do nadějného vedení.

Palacio s Jankovičem ale stále znamenali nebezpečí rpro všechny hostující fanoušky a jejich naděje. Pohromou pro ně byla poslední třetina zápasu, kterou odstartovala penalta ve prospěch domácích. Modesto zahrál ve vlastním vápně rukou a Palacio se postavil k penaltě. Tu ale Mirante skvěle vystihl a chytil. Napoprvé. S dorážkou už tolik štěstí neměl a tak se domácí mohli alespoň trochu radovat.

Biabiany s Marigou mohli navýšit vedení hostujícího celku, ale jejich akce skončily vždy v náručí brankáře Freye. A tak v nastavení uhodil opět argentinský blesk jménem Palacio. Pět minut už bylo odehráno, zbývala jediná, když se Jorquerova nahrávka dostala k Palaciovi a ten už si se zakončením věděl rady - 2:2.

Parma mohla vést větším rozdílem, ale své šance nevyužila a odjíždí s bodem. Parma je třináctá, Janov prozatím desátý.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele