1. kolo
21.12.2011 20:45 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Inter Milán - US Lecce 4:1

Čtvrté vítězství v řadě a Inter zdá se býti definitivně na vzestupu. Nerazzurri tentokrát porazili Lecce, přestože během dvaceti minut prohrávali. Ještě do šaten srovnal Pazzini a ve druhém poločase dokonali obrat na konečných 4:1 Milito, Cambiasso a Álvarez.

První velkou šanci zápasu si vypracoval dle očekávání Inter Milán, konkrétně se dostal k hlavičce po rohovém kopu záložník Thiago Motta, ovšem branku netrefil. Inter si sice vypracoval první šanci, ale do vedení šli překvapivě hosté, a to po parádním sólo Muriela, ten si pohrál s Lucia a Maiconem a překonal třetího Brazilce v řadě brankáře Julia Cesara. Inter na nic nečekal a svého soupeře začal nemilosrdně mačkat! Forlánovo střela byla zablokována a Pazziniho hlavička po centru Maicona skončila na tyči.

Branková konstrukce se ozvala ještě jednou, hlavičkoval Forlán! Další velkou šanci měl Javier Zanetti, jeho střela se ale neujala stejně jako hlavička stopera Samuela. O pět minut později už ale bylo vyrovnáno, šťastně se trefil útočník Giampolo Pazzini, když zasáhl centr Maicona nohou - 1:1. Útočník Interu se mohl ještě do poločasu zapsat mezi střelce, bohužel mu k tomu chyběla přesnost, hlavou mířil mimo branku.

Po změně stran Inter nekompromisně zavelel k obratu a svého soupeře doslova smetl z povrchu zemského. Hned ve 49. minutě přetáhl vedení na stranu domácích Diego Milito, výbornou práci přitom odvedl Álvarez, jenž celou akci pro El Principeho vymyslel nádhernou kolmicí - 2:1 pro Inter Milán. A domácí se s hubeným náskokem nespokojili a dál prověřovali obranu Lecce co to dalo. Výjimku tvořila 63. minuta a šance Cuadrada, po které musel výrazněji zasahovat brankář Julio Cesar.

Sedmnáct minut před koncem zvýšil už na 3:1 pro Inter středopolař Esteban Cambiasso. Nagatomo ho přesným pasem našel na malém vápně a Cambiasso, byť to není rozený zakončovatel, si s těmito šancemi umí poradit - 3:1 pro Inter. O vítězi utkání už nebyl pochyb, Inter svého soupeře válcoval a bylo jen otázkou kdy a jak přidá další gól. Tečku za utkáním nakonec udělal Álvarez, ale znovu to byl obránce Nagatomo, jenž přesnou přihrávkou namazal Álvarezovi, jehož volej skončila za zády nešťastníka Gabrieliho - 4:1 pro Inter Milán.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

uz by konecne nejaky utocnik mohl dat branku,takze vyhra o dva goly 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli má Inter v úmyslu ještě se zapojit do hry o titul, tak tohle musí být jasná záležitost. Pokud tady neurve 3 body, tak už nevim. Tip: 2:9

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 sek jsem se o klávesu

Reagovat
smazaný uživatel

2:9

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

výhra 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

dnes by som skusil..Inter 1,Lazio 1,Parma 1,Bologna X,Neapol X2,Atalanta 2,Novara 2

Reagovat
smazaný uživatel

špatnej den...

Reagovat
cresposuper

Skoro..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele