6. kolo
01.10.2011 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Neapol šokovala Milán, Ranieri poprvé padnul!

Ani jeden vstřelený gól, naopak tři ve vlastní síti. Takový součet si možná udělal trenér Ranieri při své první porážce coby kouč Interu. A to v dresu hostí chyběl Edinson Cavani...

Ranieriho domácí vystoupení skončilo fiaskem, o góly se zasloužili Hugo Campagnaro, Giuseppe Mascara a Marek Hamšík. Utkná ovlivnila také červená karta pro záložníka Joela Obiho. Ranieri tak vehementně protestoval, že ho rozhodčí potrestal stejně.

Zápas byl bezpochyby zajímavý pro Gorana Panděva, který ještě v minulé sezoně hrál právě za poraženou stranu. Vítězství Neapole mu tak bylo velkou satisfakcí. Za Inter nastoupil útočník Giampaolo Pazzini, ačkoli původně hrát neměl. Svou důvěru trenérovi splácel už od začátku, dokonce byl prvním, kdo dal gól. Pro ofsajd ale uznán nebyl. Kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby šel Inter do vedení. V tomto případě to ale bylo jinak...

Hostující Lavezzi se snažil Pazziniho napodobit, po centru obránce Juana Zunigy ale jeho hlavičku Julio Cesar chytil. Hra pokračovala ve velkém tempu, obě strany se snažili prolomit hradbu soupeře. To se podařilo pět minut před poločasovou přestávkou a byli to hráči Neapole, kdo utišili stadion San Siro.

Skvělý sprint Christiana Maggia se rozhodl ukončit záložník Obi, ale vybral si špatný způsob a ještě horší místo - fauloval v pokutovém území a následovat nemohlo nic jiného, než penalta pro Neapol, žlutá karta pro Nigerijce. A protože byla jeho druhou, automaticky následovala karta barvy červené. Penaltu Marek Hamšík neproměnil, mrzet ho to ale nemuselo, míč dopravil do sítě Campagnaro.

Deset minut po zahájení druhé půle se skóre měnilo znovu. Obránce Nagatomo vyrobil chybu, z níž resultovala šance pro Giuseppeho Mascaru a ten ji bezezbytku využil. Stále horší scénář se pozvolna měnil v noční můru. Přesněji to bylo tehdy, když čtvrt hodiny před koncem hosté udeřili znovu!

Marek Hamšík dostal od Lavezziho hezkou nahrávku a přesnou střelou rozplakal fanoušky domácího týmu. Hosté si už vedení pohlídali a tři body odváží domů. Vítězství posouvá Neapol s deseti body do čela tabulky, zatímco Inter padá těsně nad hranici sestupu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

suspendovaný obránce Andrea Ranocchia

proč, za co??? nevite nekdo??

Reagovat
smazaný uživatel

twl to myslej asi ten stop za tu redku co dostal......

Reagovat
Veselac

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

musím s reportáží autora nesouhlasit, vím, že chce, aby to tu bylo hnedka po zápase, ovšem s penaltou obiho se mýlil. Faul byl za vápnem jako ukazjuje fotka zde http://fcintermilan.g6.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=252:ohlasy-hra-a-trenera-po-prohranem-zapase-s-ssc-neapoli&catid=39:rozhovory&Itemid=83 a tak bych to alespon zmenil

Reagovat
Ebola SVK

pekne škoda tej penalty Marek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele