19. kolo
22.01.2012 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Inter pokračuje ve spanilé jízdě!

Milánský celek trenéra Ranieriho dnes čelil velkému testu, na jeho půdu zavítalo římské Lazio, které také myslí na poháry. Klání nakonec lépe zvládli domácí hráči, utkání ale přineslo dost napínavých momentů.

Inter Milán prožívá mnohem lepší časy, než jak tomu bylo na začátku sezony. Trenér Ranieri je pověstný schopností dostat z hráčů maximum a nepříznivé období proměnit v rozkvět. Další renesanci prožívají hráči 'Nerazzurri' právě nyní. Tomasso Rocchi sice poslal 'Biancocelesti' do vedení, ale Inter se poslední dobou nevzdává a průběh zápasu otočil brankami Milita a Pazziniho.

Milánské derby navíc Inter vyhrál, což je vždy pro hráče velká vzpruha, z níč čerpají energii i motivaci velmi dlouho. Lazio vyhrálo na San Siru naposledy v roce 1998 a na výhru zaprášenou nánosy let chtělo dnes navázat.

Ranieri nemohl počítat se službami Motty, Stankoviče nebo Forlána, Lazio muselo hrát bez Cany, Kozáka nebo Mauriho. A hned začátek zápasu napověděl, že nás čeká vypjatý duel. Lucio zaspal při bránění a Tomasso Rocchi mohl postupovat na bránu osamocen, naštěstí pro všechny fanoušky s modročerným srdcem se stoper vrátil včas a zabránil římskému útočníkovi ve skórování.

Světelná tabule odpočítala přesně třicet minut z odehraného času, když se hosté ujali zaslouženého vedení. Opět u toho byl Lucio, který nepokryl Rocchiho, jemuž krásně nahrál Ledesma. A zkušený veterán si už poradil jak s míčem, tak s Cesarem - 1:0 pro Lazio.

Federico Marchetti dnes neměl vyloženě svůj den a fanouškům asi zatrnulo při Nagatomově šanci. Co nezakončil Japonec, dokonal Diego Alberto Milito. Ricky Alvárez se ukazuje jako dobrá posila, v tomto případě si elegantně nahrál s Militem, kterému už zakončení nedělalo větší problémy - pátý gól v pěti posledních zápasech probuzeného střelce.

Ranieri se chopil šance a v poločasové přestávce poslal na hřiště Obiho se Sneijderem a Inter se stal ještě aktivnějším. Pazzini ale se svou snahou nepochodil, stejně jako Lulič na druhé straně.

Giampaolo Pazzini ale svou cenu ukázal, když se míč detailně seznámil s jeho kopačkou a toto spojení bylo pro Inter zásadní. Špatně odvrácenou akci znovu nastartovala obrana Interu, která vrátila míč před bránu a Pazzini elegantním lobem překonal Marchettiho - možná stál v ofsajdu, nicméně Inter vedl 2:1!

Kloseho rána sice Cesara vystrašila, ale ne natolik, aby musel obtížně zasahovat. Sneijderova střela byl na druhé straně chycena dnes nepříliš jistým Marchettim, střídající Djibril Cissé se poté neprosadil. Hostům se málem naskytla penalta po sporném zákroku Lucia, ale sudí neposoudil situaci jako nutně penaltovou. A protože 'Biancocelesti' už žádnou šanci neproměnili, Inter vítězí a na čtvrté pozici střídá právě Lazio.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

souboj o 4. místo

Forza Nerazzurri........!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

dufam že sa sneijder dostane do formy...neviete či bude v zaklade ???

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

to ses trochu brzda ne? ja kdyz nestihnu zapas interu,tak si to muzu stahnout uz po hodine hry na jednom spanelskem foru

Reagovat
smazaný uživatel

Plichtičku bych prosil.

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA PIRELLI !

Reagovat
smazaný uživatel

skurvený mafiánsky klub ten inter už len to ,že si kupuju zapasi skoro vsetky o jeden gol teraz budu mat titul kt. by im mali potom zobrat . škoda ,že nie kazdy klub si moze dovolit si kupit titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele