30. kolo
01.04.2012 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Atalanta BC 2:0

Po dlouhé době okusila porážku Atalanta. Nerazzurri nestačili na Sardinii domácímu Cagliari a po výsledku 2:0 odjíždí s prázdnou. Domácí se ujali vedení už v prvním poločase zásluhou Contiho, ve druhém zvyšoval na konečných 2:0 Pinilla.

Cagliari vstoupilo do utkání velmi aktivně a Atalantu zachránila už v osmé minutě branková konstrukce! Hosté se z této situace nepoučili a při další akci už inkasovali. Daniele Conti vystřelil z přímého kopu a brankář Consigli byl bez šance - 1:0 pro Cagliari. Atalanta se osmělila až v devatenácté minutě. Simone Tiribocchi se prodral do šestnáctky, ale jeho střela těsně minula branku. Sardiňané ale měli více ze hry, po ráně Ribeira to jen tak zahučelo! S blížícím se koncem prvního poločasu hrozila Atalanta, Cigariniho střelu vyrazil Agazzi a minutu před koncem na druhé straně vyrazil Consigli na rohový kop pokus Contiho.

Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím. Ti v 55. minutě navýšili svoje vedení, když se z rychlého proiútoku trefil Pinilla - 2:0 pro Cagliari. Atalanta se i za tohoto stavu nevzdávala, ba naopak.

Jedenáct minut před koncem selhal v jasné pozici Moralez. U tyče hlavičkoval trestuhodně nepřesně. V posledních minutách hry už to bylo ze strany Atalanty hodně křečovité, navíc v nastavení mohli domácí vstřelit třetí branku. Vyběhnutého Consigliho ale jeden z domácích nedokázal přelobovat. Cagliari si pohodlné vedení vzít nenechalo a Atalantu poráží 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem naivni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 2,5 na nulecku

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
tlaci

jasnej remízovej zápas se podívejte kolik jich mají na kontě min. 1. poloč. 0

Reagovat
smazaný uživatel

cos shnileho... X

Reagovat
smazaný uživatel

hehe...ty máš hnilý pimpel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele