25. kolo
26.02.2012 20:45 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Udinese poráží Bolognu

Bologna sice velmi dobré obraně Udinese dokázala vstřelit gól, na body to ale nestačilo. Di Natale byl nakonec připraven a nastartoval svůj tým k vítězství.

Pokud Udinese chce hrát v pohárech i příští rok, moc by mu pomohlo co nejlepší umístění v Serii A. Dokud tým potáhne Antonio Di Natale, můžeme očekávat velmi atraktivní duely tohoto týmu. Jeden z nich byl dnes k vidění na Stadio Renato Della' Ara.

Di Natale ještě v prvním poločase poslal penaltovým kopem hosty do vedení, které pojistil Dušan Basta. Okamžik napětí přineslo korigování Koneho, ale všechny tři body pojistil Floro Flores.

Na začátku utkání se pěknou akcí prezentoval Francouz Taider, nadaný to mladík, vlastněný zčásti Juventusem. Ten byl dnes zpočátku velmi aktivní, dral se do střeleckých příležitostí a snažil se konkurovat nejlepším.

Morleo vypálil nad bránu Handanoviče, na druhé straně mohl udeřit Mauricio Domizzi. Zlomový okamžik přišel ve chvíli, kdy Diego Perez fauloval ve vápně Di Nataleho. Toho nezastaví většinou ani zeď, natož penalta. Situace byla celkem jednoduchá, 1:0 pro Udinese.

O deset minut později, krátce před hodinou odehraného času, se prosadili hosté ještě jednou. Dušan Basta napálil míč dost rychle a přesně na to, aby s ním Gillet neměl šanci něco udělat.

Poté se ke slovu dostali hráči Bologně, postupně vypálili Mudingayi, Acquafresca a Raggi. Ale ani jeden pokus za zády Handanoviče neskončil. To zvládl až Kone, jehož střela si našla cestu do sítě a zápletka byla deset minut před koncem na světě.

Definitivní pojistku ale přidal Floro Flores jen o tři minuty později, když se prosadil přes dva obránce a zakončil Bastův centr. Udinese je tak stále třetí, Bologna o body ještě šestnáctá.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bologna chytla poradnou formu, Udinese se venku nedari => 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele