19. kolo
22.01.2012 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna s Parmou bez gólů

Bez branek skončilo derby Emilia-Romagna mezi Bolognou a Parmou. I přes několik slibných šancí jsme se gólů nedočkali a po včerejších osmi brankách je odpolední zápas trochu zklamáním.

Za Parmu nenastoupili ani Pellé s Mirantem, k dispozici Donadonimu ale byl Daniele Galloppa. Bologna nemohla počítat s Loriou, Koném nebo Pulzettim. Mimo hru byli také Morleo s Cherubinem.

Lucarelli zmařil šanci Di Vaia a na druhé straně si obrana Bologně poradila i s akcí Sebastiana Giovinca. O chvíli později se snažil prosadit opět Di Vaio, skvělý pas mu připravil Gaston Ramiréz. Zkušený útočník ale svou hlavičku namířil mimo bránu Pavariniho a skóre nezměnil.

Za Parmu se snažil odpovědět útočník Sergio Floccari. Gabriel Paletta poté možná trochu nešikovně poslal k zemi Di Vaia, ale podle sudího se o penaltový zákrok nejednalo a jeho píšťalka zůstala němá. Pavariniho rukavice vyprášil Gaby Mudingayi, ale ani tato střela větší vzrušení nepřinesla.

Po přestávce střídající Musacci fauloval opět velmi aktivního Marca Di Vaia a byl po zásluze odměněn kartou, z následného přímého kopu se snažil bránu ohrozit Andrea Raggi, ale ani tomu se dnes nevedlo.

Se vzrůstajícím počtem minut na světelné tabuli se úměrně množil počet faulujících a následně napomínaných hráčů. Brankář Jean-Francois Gillet musel zasahovat v prvním vážném zákroku až po poločase, prsty vytahoval střelu Sergia Floccariho. V dresu Bologně střídal také Gimenéz a hned po příchodu mohl rozhodnout, k zakončení mu ale chybělo více přesnosti.

Ne moc atraktivní utkání tak spělo ke svému bezgólovému remízovému stavu. Na tom nic nezměnil ani Di Vaio, jenž se snažil vstřelit gól ještě v nastavení. Oba týmy tak berou bod, Bologna je na šestnáctém místě, Parma prozatím desátá.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele