23. kolo
12.02.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - US Lecce 0:0

Remízou 0:0 skončilo utkání mezi Atalantou a Lecce. Vzhledem k výsledku Novary je bod na obou stranách spíše ztrátou.

Zpočátku to vypadalo, že se vůbec nezačne hrát. V Bergamu totiž sněžilo, ale jakmile utkání začalo, sněžení ustalo a bez problémů se hrálo. Atalanta byla o něco aktivnější, Pelusovu klíčovou přihrávku zachytil golman Julio Sergio a Marilungo pro změnu hlavičkoval vedle branky.

Ve 21. minutě byli domácí vůbec nejblíže ke vstřelení branky a znovu u toho byl Marilungo, který tentokrát zamířil přesně, avšak Julio Sergio předvedl dobrý zákrok a celou akci zneškodnil. O pět minut později se s šancí přihlásilo také Lecce. Davide Di Michele však nebyl schopný zamířit do černého. Následně to byla opět Atalanta, která dominovala zápasu, ale ani Denis nedokázal změnit nerozhodný výsledek.

Druhý poločas začal zvýšenou aktivitou hostí, Cuadrado minul a to samé platilo i pro Božinova. Diváci čekali na branku marně, dvě šance Germána Denise zůstaly opět nevyužity a v závěru rozhodčí nařídil místo penalty pouze rohový kop. Stalo se tak poté, co Denise fauloval ve vápně Blasi. Poslední slovo zápasu měl Julio Sergio, brankář Lecce zlikvidoval Gabbiadiniho přímý kop. Atalanta se tak rozešla s Lecce smírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 (Moralez - Di Michele)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele