9. kolo
26.10.2011 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Atalanta BC - Inter Milán 1:1

Fotbalisté Interu Milán se nadále trápí, dnes totiž pouze remizovali na půdě Atalanty Bergamo 1:1 a vlastně mohli být rádi, neboť Denis v závěru neproměnil penaltu. Domácí pokračují v dobrých výkonech a bod proti Interu je přeci jenom velkým úspěchem. Všechny branky padly už v prvním dějství, nejprve otevřel skóre Sneijder, do šaten ale vyrovnal Denis.

Bylo to takové lokální derby. Bergamo je od Milána vzdálené jen několik kilometrů, takže zápas byl z tohoto hlediska poměrně prestižní. Atalanta měla lepší start do zápasu, Pelusova hlavička ale skončila mimo tři tyče. Na druhé straně se individuální akci dral neúspěšně do zakončení Mauro Zarate. Po půlhodině hry tlak hostů sílil, Chivuova hlavička skončila opět vedle. Za chvíli už ale šel Inter do vedení! Sneijder na hranici pokutového území vystřelil a s výraznou pomocí Cigariniho teče překonal Consigliho - 0:1. Svěřenci trenéra Ranieriho měli i další šance na zdvojnásobení výsledku, Zarate svými kličkami opět hrozil, ale branku nedal.

Inter výsledek zdánlivě kontroloval, ale do šaten se šlo nakonec za nerozhodného stavu. Ve 44. minutě totiž poslal Bonaventura jemný centr na hlavu Germana Denise a brankář Julio Cesar inkasoval. Brazilec v brance Interu zrovna dělal krok na druhou stranu, takže na nikterak důraznou ani umístěnou hlavičku nedokázal zareagovat - 1:1.

Do druhého poločasu vstupovali hosté bez brankáře Julia Cesara, tomu se ozvaly svalové problémy a zaskočit ho musel Luca Castellazzi. A domácí se okamžitě postarali o jeho vytížení, Bonaventurova střílená přihrávka měla gólové parametry. Atalanta chvílemi Interu hodně zatápěla, nicméně to mohl být slavnější soupeř, kdo by šel do dalšího vedení. Stankovič ve vyložené šanci, po Lucchiniho chybě, netrefil branku.

Hodně důležitý byl výkon brankáře Consigliho, ten zlikvidoval hned několik pokusů Interu. Nejprve zmařil šanci střídajícího Milita a posléze jen sledoval, jak Milito opět míjí balón. V závěrečných minutách mohla Atalanta brát všechny body, jenže to by musel proměnit penaltu Denis. Celý okamžik nastal po Chivuově zkratu na Marilunga, rozhodčí neváhal a odpískal za jeho zákrok pokutový kop, jak se ale ukázalo, Denis penaltu nedal a výsledek 1:1 už zůstal až do konce.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasnej Inter:)

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si tak jistý nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych to neříkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter jasna 2

Reagovat
smazaný uživatel

No,Atalanta má celkem formu,ale Inter jestli chce bojovat o scudetto musí jasně vyhrát ,tip : 1:2

Reagovat
cukjerek

hlavne neprohrat inter

Reagovat
smazaný uživatel

sneijder hraje tak snad to bude mít hlavu a patu bez něj to byla beznaděj....typ 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele