20. kolo
29.01.2012 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS nedokázalo porazit Bolognu

Bologna vstřelila první branku duelu, AS díky Pjaničovi vzápětí vyrovnalo a následně neproměnilo několik šancí. I kvůli nedostatku schopných útočníků berou domácí pouze bod.

Čtyři předchozí ligové zápasy AS vyhrálo, Bologna byla nad jeho síly. Možným faktorem je psychika hráčů, naposledy prohráli s o mnoho lépe hrajícím Juventusem a vypadli z poháru Coppa Italia. Skóre 1:4 v posledních dvou zápasech navíc ukazuje, jak citelně hře 'Giallorossi' schází Pablo Osvaldo.

Hned na úvod zajímavého utkání se mohli domácí dostat do vedení, když Aleandro Rosi našel kapitána Tottiho. Ten ale nemířil přesně. Dvě dobré šance si připravil mladíček Fabio Borini, ale ani ty nedokázalo AS plnohodnotně využít. Zatímco snahu Enriqueho svěřencům nejde upřít, neproměnění šancí bylo zcela viditelné.

Maarten Stekelenburg se v bráně AS docela nudil, první vážnou střelu si připsal až po půlhodině hry Gaby Mudingayi. Tu ale Holanďan zlikvidoval. Největší šanci zahodil hostující Andrea Raggi, který neměl dost štěstí, aby Diamantiho centr usměrnil mezi tyče.

Po poločasové přestávce ale už hosté udeřili. Postaral se o to Marco Di Vaio, jenž zachoval klidnou hlavu a při rychlém protiútoku lehce skóroval - 1:0 pro Bolognu. Miralem Pjanič ale o pár minut později ukázal příznivcům 'Giallorossi' svou vytříbenou kopací techniku a uklidil z přímého kopu míč ke vzdálenější tyči jinak bezchybně chytajícího Gilleta, srovnáno.

V nervózním závěru musel francouzský gólman zlikvidovat šanci střídajícího Bojana, abysi jeho tým nakonec mohl odvést bod. AS je i tak šesté, s kouskem nedohraného zápasu k dobru, Bologna je šestnáctá.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 jako minule FORZA GRANDE ROMA !!!

Reagovat
goodbay

Simplício nejhorší hráč, netrefit prázdnou bránu to samí Bojan. Šance jako krá.va a nic. To bránění je taky děs.

Reagovat
smazaný uživatel

jn Simplicio mě mega zklamal a Bojan taky ale Juan zas před tím zabránil Di Vaiovi gól takže nevim no myslela jsem že vyhrajou ale zas byli unavení po Juventusu

Reagovat
goodbay

no, díky Juanovi sme taky dostali gol. A ty šance Bologni byli díky brejkům.

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele