34. kolo
22.04.2012 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cesar zachránil bod pro Inter

Adem Ljajič se mohl stát na chvíli slavným, nabízenou penaltou ale pohrdl a tak se hostující Nerazurri rozcházejí s Fiorentinou smírně.

Ani jeden z týmů, které se dnes po obědě ve Florencii sešly, zatím nemůže označit svou sezonu za vydařenou. Oba týmy ztrácejí body kde mohou, přízeň fanoušků klesá a vidina evropské slávy se vzdaluje. Dnes odpoledne se oba celky střetly a nakonec se diváci branky nedočkali. Přispěl k tomu svými schopnostmi především brankář Julio Cesar.

Do týmu trenéra Stramaccioniho se navrátili Douglas Maicon a Wesley Sneijder. Samuel s Castaignosem zůstali mimo plány trenéra. Fiorentina postrádala především duo Kröldrup - Jovetič, nemohl hrát ani Amauri. V útoku Fialek se tak objevili střídavě Adem Ljajič a Alessio Cerci.

Příliš dobrou reputaci nemá proti Interu ani trenér Delio Rossi, který za svou bohatou kariéru sebral milánskému celku tři body pouze jedno, pětkrát s ním remizoval a osmnáctkrát odešel poražen.

Ve velké šanci se ocitl Kharja, ale svou ránu namířil mimo bránu Cesara. Fiorentina ale byla tou aktivnější stranou. Na druhé straně musel po chvíli zasahovat Artur Boruč, když se na něj řítil Diego Forlán. Oba týmy se v šancích střídaly, po Záratem udeřil Cerci, který ale Cesara také nepřekonal.

Emoce se stále tříštily mezi oběma tábory, napomínáni byly Nastašič a Milito. Zanetti musel ze zdravotních důvodů hřiště o poločase opustit, na trávník vběhl Nagatomo.

Vedení mohl pro svůj celek získat obránce Natali, do jeho hlavičky se ale obětavě položil Lucio. Vše mohla změnit následující šance, deset minut po hodině hracího času se pokutovým územím prohnal Lazzari a toho stáhl Julio Cesar. Rozhodčí pískl do píšťalky a k penaltě se postavil Adem Ljajič. Jeho slabou ránu ale brankář Interu vystihl a zneškodnil.

Aktivního Cerciho zastavil ofsajd, žlutou kartu viděl záložník Pasqual a římské AS tedy příště neohrozí. A domácí Fialky mohly udeřit znovu, Nastašičova hlavička ale gólem neskončila. Na druhé straně se neprosadili ani Pazzini se Záratem a tak se body dělí.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
mastakillah

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chooze10

Škoda, že Inter vůbec neměl snahu vybrát. Bez pohybu a bez nápadu...

Reagovat
Chooze10

*vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

yesss

Reagovat
hradec

Poslední to MATCH v dresu Interu pro Forlána

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele