33. kolo
25.04.2012 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Janov CFC 1:0

Boj o mistrovské Scudetto nadále dramaticky pokračuje. AC Milán proti Janovu sice splnil povinnost a získal tři body, avšak pořádně se na ně nadřel. Hubené vítězství 1:0 zařídil až pět minut před koncem střídající Kevin-Prince Boateng. A jelikož zvítězil i Juventus, ztrácejí Rossoneri na čelo stále tři body.

V prvním poločase se toho na hřišti příliš neudálo. Janov hrál dobře a Milánské prakticky k ničemu nepouštěl. Samotní Grifové pak několikrát před Abbiatiho brankou zavařili, ale nebyli schopni vstřelit úvodní branku utkání.

Z diváckého hlediska byla mnohem zajímavější druhá půle. Milán v ní přeci jenom přitlačil a konečně si začal vytvářet šance. Po hodině hry Ibrahimovič krásně sklepl na volného Emanuelsona, který z voleje vypálil těsně vedle vzdálenější tyče. O deset minut později znovu nahrával Ibrahimovič a tentokrát v jasné pozici vůbec netrefil míč záložník Antonio Nocerino. Jeden z klíčových okamžiků celého utkání přišel o dvě minuty později, Jankovič šel nebezpečně do skluzu a přestože Abate pád přifilmoval, uviděl hostující hráč červenou kartu.

Po vyloučení Jankoviče tlak Milána ještě zesílil. Do dobrého zakončení se dostal netradiční zakončovatel Alessandro Nesta, který odehrál velmi dobré utkání, jenže jeho projektil šel přesně do míst, kde stál Frey. Ještě gólovější parametry měla střela Cassana, míč šel těsně kolem šibenice. Janov se bránil co to šlo, ale čtyři minuty před koncem nakonec inkasoval. Po centru do vápna se při Ibrahimovičově teči dostal k míči Kevin-Prince Boateng a doslova propasíroval míč za Freyova záda. Milán vedl 1:0 a byl na nejlepší cestě získat důležité tři body.

Závěrečné minuty zápasu se nesly ve znamení držení balónu milánského AC. Ten prakticky celý čtyřminutový nastavený čas držel míč a nedovolil už žádné drama.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (14)

Přidat komentář
milanista9

Podle mě janov nebude takovej problém 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Pinturicchio

2:2

Reagovat
scr

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

odloženo

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za předpokládanou sestavu AC? mám na mysli hlavně zálohu

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak kromě gattusa ste to trefili...to je fakt bída ta naše záloha, no sem na to zvědavej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele