20. kolo
29.01.2012 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

AC Milán - Cagliari Calcio 3:0

Další tři body si v boji o Scudetto připsal obhájce AC Milán. Cagliari sice odehrálo na San Siru vyrovnanou partii, jenže si nebylo schopno za celý zápas vytvořit stoprocentní příležitost. Do sítě Sardiňanů se postupně trefili Ibrahimovič, Nocerino a Ambrosini.

Cagliari vyrukovalo na Milán s poměrně aktivním a náročným pressingem, nicméně nutno podotknout, že to mělo velký účinek. Milánští se dostávali špatně do zakončení a přestože drželi častěji míč na svých kopačkách, první větší šanci si vypracovali hosté. Ibarbo ale ve vápně mizerně vystřelil. Šancí bylo v prvním poločase opravdu málo, diváky ale potěšily dvě branky domácího AC. Ve 33. minutě zahrávali Rossoneri volný přímý kop a Zlatan Ibrahimovič krásným přímákem zajistil jednobrankové vedení - 1:0 pro AC Milán. Druhá branka zápasu přišla jen o šest minut později a znovu u toho byl švédský útočník. Ibra tentokrát sklepel Mexesův pas přímu na kopačku Nocerina, jenž zvoleje nedal Agazzimu žádnou šanci - 2:0 pro AC Milán.

V 55. minutě pohotově vypálil Nocerino a Agazzi musel vyrážet. Za deset minut bylo v pokutovén území Sardiňanů opět rušno, při rohovém kopu se natlačil do zakončení střídajíci El Shaarawy a krátce na to otestoval brankáře Cagliari i Emanuelson. Čtvrthodiny před koncem se Allegriho svěřenci dočkali třetí branky, další střídající hráč Massimo Ambrosini předvedl technický kop a míč skončil v síti - 3:0 pro AC Milán.

Na závěrečných sedm minut se na hřiště podíval také veterán Filippo Inzaghi, kouč Allegri ho překvapivě upřednostnil před Maxim Lopézem. Otázkou je, zdali to nebyl poslední Inzaghiho zápas za Milán, neboť se stále spekuluje o možném odchodu. Co je v tuto chvíli důležitější, je však vítězství domácích, ti si díky třem bodům pojistili druhé místo a nadále ztrácí na Juventus jediný bod.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
Rybinho85

Reagovat
smazaný uživatel

ide my to

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Cagliari....aspoň remízku FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně nejsou takové lamy jak Juve ti s něma pěkně remízovali

Reagovat
smazaný uživatel

jedině výhra přichází v úvahu...tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

AC By taky mohl dostat 2.0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele