34. kolo
22.04.2012 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Milán - Bologna FC 1:1

Další bodovou ztrátu v boji o Scudetto zaznamenal AC Milán. Rossoneri doma nedokázali porazit Boloňu, když jen remizovali 1:1. Vyrovnávací branku měl na svědomí až v nastaveném čase Zlatan Ibrahimovič, Boloňu poslal do vedení už v prvním dějství Ramirez.

Milán byl před zápasem pochopitelně velkým favoritem, ale tuto roli nedokázal za devadesát minut naplnit. Boloňa předvedla na San Siru jakési catenaccio, vstřelila branku a pak víceméně už jenom bránila výsledek. Hosté byli zisku tří bodů velmi blízko, osm minut před koncem totiž uviděl červenou kartu Daniele Bonera, ale Milán i v početní nevýhodě nakonec vyrovnal.

Hned od úvodního hvizdu převzal Milán iniciativu, držel míč ale Boloňa pozorně bránila. Velkou šanci si po šestnácti minutách vypracoval Ibrahimovič, jenže střela mířená na zadní tyč skončila těsně vedle. Domácí i nadále útočili ale ve 26. minutě přišel pro San Siro šok. Van Bommel ztratil míč a Boloňa se hnala do protiútoku, Diamanti adresoval přihrávku na Gastona Ramireze a ten vsítil úvodní branku klání. Boloňa překvapivě vedla v Miláně 1:0. Tím odstartovalo velké trápení Rossoneri. Ve 33. minutě si Abate narazil s Robinhem, ale brankář Agliardi rychle zareagoval a stoprocentní šanci zmařil.

Nápor AC pokračoval i po změně stran, hned čtyři minuty po hvizdu vytvořil Robinho gólovku pro Nocerina, ovšem ten trestuhodně minul Agliardiho branku. Tlak ještě zesílil po příchodu útočníka Cassana, po jedné z akcí byl sám před brankou, ale hostující obrana ho dokázala na poslední chvíli zneutralizovat. Čas utíkal a Milánští stále ne a ne vyrovnat. Osm minut před koncem si navíc celou situaci pořádně zkomplikovali. Střídající Bonera uviděl dvě žluté karty a hlavní sudí mu ukázal červenou kartu!

Allegriho svěřenci ale stále útočili a Boloňa se stále bránila. Vyrovnání nepřišlo ani po efektivních nůžkách Zlatana Ibrahimoviče, míč šel totiž opět těsně vedle. AC se ale nakonec dočkalo. V devadesáté minutě odcentroval Emanuelson, míč jen tak lehce tečoval Zlatan Ibrahimovič a srovnal na konečných 1:1. Nerozhodný výsledek je pro AC velkou ztrátou.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
Pinturicchio

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
-Pato-

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak nemohli uznat Ibrovi gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele