16. kolo
18.12.2011 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Inter dokázal vyhrát nad domácí Cesenou

Inter se pomalu zvedá z prachu, dere se do popředí tabulky a ukazuje, že se s ním stále ještě musí počítat. Cesena obdržela jen jednu branku, ta ale rozhodla.

Pod Claudiem Ranierim zažíval Inter Milán zvláštní chvíle. Když už se zdálo, že nebezpečí je zažehnáno, přicházela další špatná zpráva. Také vinou zranění klíčových osobností, smůlou nebo ztrátou formy se stávalo, že se Inter začal pohybovat ve vodách pro něj velmi neobvyklých. To vše Ranieri vyslechl, přestál a slíbil nápravu. A jeho tým zase začíná zvolna šlapat předním celkům tabulky na paty.

Inter se snažil už od začátku, střílel na bránu mnohem častěji než soupeř. V první půlhodině utkání to byli například Yuto Nagatomo, jenž přestoupil v lednu právě z Ceseny, nebo do formy vracející se záložník Thiago Motta. Se svou trochou do mlýna přispěchal také Phillipe Coutinho, střela mladého Brazilce se ale také mezi tři tyče Antonioliho brány nevešla.

Za domácí se zkoušel prosadit Eder, ale ani on další branku na svůj účet nepřidal. Po půlhodině hry se Cesena mohla dostat do překvapivého vedení. Těsně vedle tyče střílel pravou nohou Marco Parolo, nicméně neměl správně seřízena mířidla a bezbrankový stav tedy trval. Nezměnil to ani pokus smutně vypadajícího Diega Milita.

Po změně stran Inter tlačil domácí v jasné snaze skórovat, Maicon našel svým přesným centrem nabíhajícího Giampaola Pazziniho a střelec 'Nerazzurri' měl možnost otevřít skóre. Zakončení se mu ale nepovedlo. Stejné dvojici hráčů se nepovedla akce ani o pár minut později.

Když se hrálo hodinu, Inter udeřil. Často kritizovaný Andrea Ranocchia si naběhl na centr Maicona a poslal svůj celek do vedení - 1:0 pro hosty.

Pazziniho střela mířila nad bránu Antonioliho, Ghezzal dalekonosnou ranou Cesara nepřekonal. O pět minut později se podobným stylem neprosadil ani Antonio Candreva. Stankoviče v závěru utkání vychytal Antonioli a tak si Inter do Milána odváží cenné tři body.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

paráda zase výhra konečně sére výher

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele