31. kolo
03.04.2011 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Janov doma podlehl Cagliari

Fotbalisté Janova podali další matný výkon a z domácího zápasu s Cagliari nemají ani bod. Ač je vítězství Isolani na Marassi poměrně překvapivým výsledkem, za dnešní výkon si hosté tři body určitě zaslouží. Zápas rozhodl jediným gólem Robert Acquafresca, bývalý hráč Grifů.

Ani poslední vzájemné zápasy v Janově totiž nenasvědčovaly tomu, že by mohlo Cagliari tříbodově uspět. V posledních čtyřech střetnutích na Marassi padlo 19 branek a pokaždé vyhrál Janov.

V úvodu zápasu nejprve zkoušeli štěstí Nainggolan s Acquafrescou, gól padl až z další akce v 15. minutě. Biondini si na pravé straně zvedl míč a parádním stříleným centrem našel hlavu Acquafrescy, který otevřel skóre. Janov se nezmohl na prakticky žádný odpor, útočilo se především na domácí branku. Eduardo si musel poradit s další Acquafrescovou hlavičkou a Pericovou tvrdou ranou.

Po půlhodině hry se ozvala i branková konstrukce, tu po trestném kopu hlavou nastřelil Simone Missiroli. Až ve 33. minutě Grifové poprvé vážněji ohrozili soupeřovu branku, Palaciova dobrá střela ale na Agazziho nestačila, protože i on předvedl skvělý zákrok.

I ve druhém dějství pokračovalo Cagliari v tlaku. Lazzarri šel sám na Eduarda, ale ten stačil vyběhnout a zneškodnit ho. Pak si Eduardo připsal další zaváhání při standardní situaci a na brankové čáře ho musel zastoupit Omar Milanetto. Hosté sice byli jasně lepší, ale nedokázali přidat druhý gól, a tak v závěru ještě doufal ve vyrovnání Janov. Palacio ovšem branku netrefil a gól Flora Florese nemohl být uznán pro jasný ofsajd. Cagliari si tak odváží tři body za vítězství 0:1.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele