2. kolo
11.09.2010 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Inter Milán - Udinese Calcio 2:1

První vítězství v nové sezóně zaznamenali hráči Interu Milán. Nerazzurri porazili Udinese Calcio 2:1 a alespoň na pár hodin stanuli v čele ligy. O výhře Interu rozhodl ve druhém poločase ze značky pokutového kopu Samuel Eto’o, ještě před ním skórovali Lucio a ze strany hostí Floro Flores.

Inter Milán chtěl odčinit předchozí klopýtnutí a do utkání vstoupil hodně aktivně, což mu záhy vyneslo úvodní branku utkání. Nerazzurri zahrávali rohový kop, ten brankář Handanovič, dalo by se říci, pouze prodloužil na osamoceného Lucia, který si míč v klidu zpracoval a pak ho poslal přesně a nechytatelně k pravé tyči - 1:0 pro Inter. Domácí toho pak příliš nepředvedl, sice drželi míč častěji na svých kopačkách ale k důležité druhé brance to nevedlo. Naopak ve 31. minutě se podařilo hostům vyrovnat, načechraný centr Corradiho doslova zatloukl do sítě Floro Flores - 1:1. Vzápětí mohl strhnout vedení opět na stranu Interu Eto’o, to by ale musel trefit branku.

Ve druhém dějství pokračovala převaha Interu, Eto’ovi opět nebylo přáno, po jeho ráně tentokrát zazvonila tyč. V 66. minutě zahrál v pokutovém území jeden z hostů po prudkém Sneijderově centru rukou a sudímu nezbývalo nic jiného, než odpískat penaltu. K zahrávání se postavil Samuel Eto’o, ovšem Handanovič mu penaltu chytil a jediným štěstím pro Inter bylo to, že Eto’o ještě stihl míč dorazit a napodruhé ho dostat za záda slovinského brankáře - 2:1 pro Inter. Svěřenci trenéra Beníteze výsledek udrželi a mohou slavit první vítězství v sezoně.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
cresposuper

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1,Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

SOLO INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE RAGAZZI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

uf, ještě že tak, pod Rafou se mi to zatím moc nelíbí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele