38. kolo
22.05.2011 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Parma FC 1:1

Fotbalisté Parmy neprohráli ani v posledním zápase na půdě Cagliari a remízou 1:1 vlastně potvrdili skvělý závěr. Gialloblu na Sardinii vedli, jenže ve druhém poločase si vstřelil vlastence Feltscher a rozhodl o konečné remíze 1:1.

Skóre zápasu se mohlo poprvé měnit v 19. minutě, Ragatzu po dlouhém balónu pořádně vystrašil brankáře Pavariniho, ten konečky prstů vytěsnil šanci na rohový kop a z něho vzápětí hlavičkoval vedle Ariaudo. Za chvíli mělo Cagliari další šanci a znovu mohlo litovat, Lazzarri nejprve využil hrubku obrany ale Acquafresca jí nedokázal potrestat.

Pak už úřadovala Parma, další dlouhý balón zpracoval pro Božinova Giovinco a díky Bulharově trefě vedli hosté 0:1. Ducali mohli zvýšit prostřednictvím nepolapitelného Giovinca, Agazzi byl proti a dobrým zákrokem se postaral o to, že domácí prohrávali po poločase jen o jednu branku.

Zákrok Agazziho byl jak se později ukázalo klíčový, po změně stran si totiž Astoriho hlavičku srazil do vlastní sítě Feltschner a bylo srovnáno - 1:1. Do konce zápasu se předvedli oba brankáři, Pavarini vychytal přímák Contiho a Agazzi pro změnu dvakrát vyzrál na Giovinca! Zápas skončil remízou, spokojenější budou ale přeci jenom hosté.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele