26. kolo
19.02.2011 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Città di Palermo 1:0

Boloňa znovu ukázala, že je doma velice silným týmem a v předehrávce 26. kola porazila Palermo 1:0. Vítězství se ale nerodilo lehce, o zisku třech bodů pro domácí rozhodl až nastavený čas a v něm branka Paponiho. Hosté hráli od 57. minuty bez vyloučeného Garcii.

Jako první se dostali do šance hosté, uběhlo deset minut a Javier Pastore vyprášil Vivianovy rukavice. O čtyři minuty později zkoušel talentovaný Argentinec znovu střílet, tentokrát ale byl nepřesný. Palermo mělo více ze hry a hlavička Bova měla gólové parametry, Viviano ale předvedl další skvělý skok a pokus vyrazil.

Boloňa se poprvé propracovala k vážnější šanci až v pětatřicáté minutě, Di Vaio rozehrál standardní situaci na zadní tyč, kde číhal Perez. Tomu ale zakončení nesedlo a míč šel nad. Ve 42. minutě předvedl dobrý zákrok i Sirigu, vše po nebezpečné střele Meggioriniho.

Druhý poločas byl podobný, avšak v 57. minutě přišel první klíčový okamžik celého utkání. Garcia při snaze ubránit fauloval Meggiorniho a rozhodčí mu udělil druhou žlutou kartu. Palermo se i v oslabení drželo, ale nakonec přeci jenom inkasovalo. Hosté ještě přečkali hlavičku Ramireze, ale přesně v 90. minutě už neodvrátili gólovou hlavičku Paponiho. Střídající hráč se tak stal hrdinou celého utkání, neboť zajistil domácím tříbodový zisk.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

5:1

Reagovat
PePiG7

1-1 DiVaio-Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele