38. kolo
22.05.2011 20:45 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

AS Řím - UC Sampdoria 3:1

AS Řím doma nedovolil překvapení a sestupující Sampdorii porazil 3:1. Vlci potřebovali k jistotě šestého místa bod, ale nakonec získali všechny tři. O branky se za domácí postarali Totti, Vučinič a Borriello, hostý posílal v prvním poločase do vedení Maninni.

Giallorossi byli v úvodu utkání lepším týmem, ale do vedení šla hostující Sampdoria. Borriello se sice tlačil do šance ale v konečné fázi trefil jen protihráče a rozehrával se rohový kop. Pak už přišla zmíněná branka Sampdorie, Ziegler vypálil a golman Lobont vyrazil jen před dorážejícího Maninniho a tragédie z pohledu Říma byla na světě - 0:1 pro Sampdorii Janov. Římané se ale brzy oklepali a zanedlouho prostřednictvím ikony klubu a kapitána Tottiho srovnali na 1:1. Totti se trefil lehkou střelou na vdálenější tyč! Nic dalšího v prvním poločase k vidění nebylo.

AS Řím dokonal obrat až dvacet minut před koncem, Vučinič v pokutovém území doslova propasíroval míč za Da Costu - ten obdržel potupné jesličky - 2:1 pro AS Řím. Giallorossi se pak patřičně uklidnili, v zápase vedli a k definitivní jistotě šestého místa jim stačil bod. V závěru utkání navíc přidali i třetí trefu, dělovku Tottiho Da Costa vyrazil a Borriello v pohodě dorazil - 3:1 pro AS Řím. Vlci si už utkání pohlídali a budou hrát Evropskou ligu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

musíme výhrát a né že nám bude stačit jen remíza ....poslední zápas sezóny a doma...tak se předveďte...FORZA ROMA!

Reagovat
Francesco Totti AS
Reagovat
Slejdy

Reagovat
Francesco Totti AS

zajímavé, že na každém dresu je jiný znak...jinak ti třetí se mi líbí nejvíc

Reagovat
Slejdy

to je na tom prave dobre

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Slejdy

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Posledný zápas !!! Treba vyhrať a zabudnúť na túto sezónu.Nič viac nemám čo povedať. FORZA ROMA !!! :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele