23. kolo
02.02.2011 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Řím - Brescia Calcio 1:1

Výměna trenéra zachraňující se Brescii pomohla. Tedy alespoň v utkání na půdě římského AS. Favorizovaní Giallorossi sice vedli, avšak na Borriellovu trefu odpověděl rovněž ve druhém poločase Eder, a stanovil tak na konečných 1:1.

Brescia začala nebojácně a střely Hetemaje, Alessandra Diamantiho a Edera musel krotit Julio Sergio. Na druhé straně prověřil brankáře Arcariho Francesco Totti. Zambelli pro změnu minul. Ve 34. minutě vznikl po Vučiničových nůžkách závar a hosté byli rádi za rohový kop. Diváci nebyli v první půli vystaveni zrovna ofenzivní podívané, na vše si museli počkat do druhého poločasu.

Právě ve druhém dějství se začaly dít pořádné věci. Tak především začaly padat branky. Tu první vstřelil Marco Borriello poté, co obtěžovaný Vučinič udržel míč v pokutovém území a Borriello jednoduše přiběhl a poslal ho s pomocí tyče do sítě - 1:0 pro AS Řím. Zanedlouho měla Brescia pořádnou porci štěstí, to když Tottiho trestný kop olízl břevno.

Brescia tuto šanci přežila a pak nečekaně uštkla. Centr Hetemaje neomylně zakončil hlavou Eder, Julio Sergio plachtil vzduchem zbytečně - 1:1. Vlci se najednou museli pořádně bát o výsledek, zvláště když Lanzafame orazítkoval brankovou konstrukci. Hosté už skvělý výsledek nepustili a z Olympijského stadionu si odvážejí velmi cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

nevím z jakého důvodu se hraje ve středu, ale je to fajn poslední vzájemný zápas byl pro nás velmi krutý..neodpískaná penalta pro nás, vymyšlená pro ně + Sergiove nešťastné zranění..teď jim to vrátíme i s úroky FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

AS ROMA 4:0 Brescia, Forza ASR Spocchiosa Romanita

Reagovat
smazaný uživatel

AS 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

odkdy neni absence Pizarra, Adriana, Riiseho a Brighiho nikterak dramatická? :) neřikam že je to katastrofa, ale Pizarro a Riise patřej na svejch postech k tomu nejlepšímu v současnosti!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mimo to je možné, že Riise hrát bude:-) v nominaci je http://www.asroma.it/NewsDoc.aspx?Categoria=ITArchivioNews&Documento=12339

Reagovat
smazaný uživatel

to by se hodilo celkem :) Riise přestojí všecko, byloby fajn, kdyby hrál

Reagovat
smazaný uživatel

AC s Laziem si rozdělily body,takže dnes tři body a o víkendu si AS ROMA odveze nějakký ten bod z Milána. MERDA INTER FORZA AS ROMA SIAMO PRONTI

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

trapný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele