30. kolo
20.03.2011 12:30 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

ACF Fiorentina - AS Řím 2:2

Nedělní předkrm Serie A nezklamal. Na stadonu Artemia Francchiho byly k vidění čtyři branky a konečná remíza 2:2. Hvězdou zápasu se stal Francesco Totti, který vstřelil obě branky hostů.

Zajímavé bylo, že se proti sobě postavily týmy s nejmladšími trenéry v lize a lépe začal Mihajlovičův výběr. Po přihrávce Behramiho měl vstřelit úvodní branku Gilardino, proti jeho hlavičce zasáhl Doni. Převaha Violy byla zužitkována ve 21. minutě, Adrian Mutu si udělal s obranou Říma co chtěl a krásné sólo mezi Mexesem a Juanem skončilo brankou - 1:0 pro Fiorentinu. Řím se osmělil za šest minut, ale vcelku mu v tom pomohl rozhodčí. Kontakt Comotta s Riisem byl minimální, nicméně rozhodčí si na svém názoru stál a Francesco Totti z penalty vyrovnal na 1:1.

Jenomže Fiorentina si vzala vedení zpátky, a to hned za sedm minut. Gamberini jakýmsi dloubákem překvapil Doniho a ten musel lovit míč ze své sítě - 2:1 pro Fiorentinu. Výsledek 2:1 uhájili domácí do poločasu, ale po změně stran se vše mělo změnit.

Viola mohla na začátku druhého poločasu vstřelit pojistku, ovšem nádherná volej Vargase skončila na břevně! A znovu platilo otřepané pravidlo nedáš - dostaneš, uvnitř šestnáctky vypustil nechytatelnou střelu Totti a svojí druhou brankou v zápase opět srovnal, tentokráte na 2:2. Kapitán Vlků byl hodně při chuti, jeho přízemní přímý kop nadělal Borucovi velké problémy. A do třetice Francesco Totti, znovu se dobře uvolnil a z nadějné pozice přestřelil branku. Vyrovnaný duel mohl rozhodnout nenápadný projektil Vargase, ten totiž před Donim nepříjemně skočil a brazilský brankář musel krotit míč nadvakrát. Nic dalšího už se v zápase nestalo a výsledek 2:2 je pro obě strany spravedlivý.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 pokud bude hrát Totti...0:0 bez něj :)

Reagovat
vanGomm

X

Reagovat
Francesco Totti AS

FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

alespon 1bodik!! AS

Reagovat
smazaný uživatel

Tottimu to strieľa už ale musia aj iný zabrať Inač Francesco konečne si prelomil aj fiorentinu a dal si tam 2 góly :D Pekne... NO TOTTI NO PARTY !!!!

Reagovat
Francesco Totti AS

Francesco Totti 201 gólů v SERII A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to ešte koľko ich dál v pohároch Najlepší hráč v Itálii ... Možo aj celej histórie... Del Piero nemá toľko gólov a to Totti hrával dosť dlhú dobu v zálohe ako trequartista a dal viac gólov ako on ..France je už piatý najlepší strelec v histórii Serie A nie ? samizda ... už preskočil toho Baggia či koho FORZA FRANCE

Reagovat
smazaný uživatel

nie .. ešte mu chýbajú 4 góly na Baggia to ešte uklepé za tych 3 a pol roka zmluvu ma do 2014

Reagovat
Il Principino

Ti amo Francesco :))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele