5. kolo
25.09.2010 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Janov CFC 1:0

Nejtěsnějším rozdílem 1:0 pokořil AC Milán janovské Grify a v tabulce si pochopitelně polepší. Autorem jediné trefy zápasu se nestal nikdo jiný než švédský útočník Zlatan Ibrahimovič.

Diváci na San Siru se poprvé zvedli ze sedadel po krásném vysunutí Robinha krajanem Ronaldinhem, Robinho ale nechal vyniknout janovského brankáře Eduarda. Tak trochu netradičně se v šanci ocitl i Gattuso, znovu přihrával Ronaldinho, ale kapitán AC se dostal příliš do ostrého úhlu, ze kterého navíc trefil brankáře Eduarda. Vůbec v největší janovské šanci byl útočník Palacio, který takovým "padáčkem” trefil tyčku. Blízko brance byl i Chico, jeho hlavičku zblízka ztlumil Abbiati. První poločas ale nebyl příliš atraktivní, a tak není divu, že skončil bez branek.

Ve druhém poločase se hrál de facto stejný fotbal, ovšem s jedním rozdílem, a to sice, že diváci se na San Siru konečně dočkali branky. Ve 49. minutě zužitkoval špičkou kopačky Pirlův centr Zlatan Ibrahimovič a Milán vedl 1:0.

Grifové rozhodně nehráli špatně, jenže nebyli dostatečně efektivní. Tak například Kharja byl v dobré pozici, ale vůbec netrefil. Až do závěrečné desetiminutovky nehrozil ani Milán. V 81. minutě měl na kopačce pojistku Robinho, ale Eduardo byl na místě. Na hřiště se v dresu AC podíval i Flamini a měl dobrou šanci, ze střední vzdálenosti vypálil a jen těsně minul. V samotném závěru ještě jednou selhal Robinho, nicméně Rossoneri výsledek uhájili a vyhráli 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Tomtaf

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 ACM!!

Reagovat
smazaný uživatel

me te o ronaldinho 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 konecne to tam poradne nasypem! nevi nekdo zda to davaji na digi tv?

Reagovat
cresposuper

3-3

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nech vyhraju ,,je jedno kolko,,,, lebo ma uz fakt naseru.

Reagovat
smazaný uživatel

oficialni sestava:Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho.

Reagovat
smazaný uživatel

1. polcas -- katastrofa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele