7. kolo
03.10.2009 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Inter Milán - Udinese Calcio 2:1

Blízko blizoučko byli fotbalisté Interu od další bodové ztráty, proti Udinese se hrálo až do 90. minuty 1:1, jenže pak udeřil Wesley Sneijder a všechny body zůstaly na San Siru. Nerazzurri vyhráli 2:1 a minimálně do zítřka stanuli v čele italské ligy.

První střelu na branku vyslal hostující Pepe, ale chyběla mi přesnost. Na druhé straně zase hlavičkoval těsně vedle Samuel, nicméně i kdyby se trefil, branka by nebyla uznána, jelikož rozhodčí odpískali Samuelovi útočný faul. Hlavou neupěl po dobrém náběhu ani Muntari a Wesley Sneijder obdržel po teatrálním pádu v pokutovém území žlutou kartu. Diváci na San Siru příliš dlouho na úvodní branku nečekali, Eto’o ořed pokutovým územím přihrál Stankovičovi, a ten povedenou ranou do levého horního rohu otevřel skóre utkání - 1:0 pro Inter. Vedení milánskému Interu příliš dlouho nevydrželo, prozatím nejlepší střelec italské ligy - Antonio Di Natale převzal kolmou přihrávku a sám proti brankáři Cesarovi si vedl nadmíru zkušeně - 1:1.

Strhnout vedení na stranu Interu mohla letní akvizice - brazilec Lucio, jenž nechal hlavičkou vyniknout Samira Handanoviče. Totéž se dá říci i po střele Balotelliho, mladý útočník dostal šanci i navzdory tomu, že byl během utkání Ligy mistrů vyloučen. Udinese se také mohlo dostat do vedení, z breakové situace se dostal k míči Alexis Sanchez, ale domácí Inter podržel brankář Cesar.

Po změně stran si připsali střelecké pokusy Eto’o a Floro Flores, ovšem mnohem nebezpečnější byli dvě šance Di Nataleho. Autor vyrovnávací branky nejprve těsně minul, a po druhé ho neposlední chvíli zablokoval Javier Zanetti. Antonio Di Natale si pak vysloužil i potlesk domácích diváků, ve stoprocentní šanci míč zakopl, kvůli zranění Christiana Chivua. V závěru utkání mohl zvítězit kdokoliv, Floro Florese vychytal Cesar a Balotelliho zastavil dobrým zákrokem Domizzi. Vše nakonec rozhodla pěkná rána Wesleyho Sneijdera z 90. minuty. Inter tedy zvítězil 2:1 a znovu vévodí Serii A.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1(1-1,Stankovic,Eto'o-Floro Flores)

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko az na 2 strelcov

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Mottou, že poslední dva zápasy nenastoupil ani na minutu? Zraněnej neni, pokud já vim...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi vies pekne zle lebo tiago motta je zraneny uzpekne dlho

Reagovat
smazaný uživatel

PER SEMPRE NERAZZURRI

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder : Perfecto uno momento 90 minuto !!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA INTER "!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele