25. kolo
20.02.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - UC Sampdoria 0:0

Celkem tři červené karty byly k vidění na stadionu Giuseppe Meazzy v Miláně. Domácí Inter hrál téměř hodinu hry o devíti mužích, přesto nakonec dokázal vybojovat alespoň bod za remízu 0:0. Čtvrt hodiny před koncem se oslabení Interu zmírnilo, neboť dalším vyloučeným hráčem byl hostující Pazzini.

Domácí na sebe poprvé upozornili ve 13. minutě, Sneijderem zahrávaný rohový kop se snesl na hlavu Samuela, ale ten hodně přestřelil. Mnohem více vzruchu přinesla o dvě minuty později střela Dejana Stankoviče, ta se mezi tři tyče nevešla jen těsně. Po patnácti minutách hry zahrozili také hosté, Pazzini chytře přihrál Polimu, který pravačku prověřil Julia Cesara. Problém trefit branku Sampdorie pokračoval i ve 25. minutě, Milito sklepl míč na Eto’a, jehož zakončení bylo hodně bídné. Zhruba o deset minut později přišla první vážná komplikace pro domácí Inter. Walter Samuel udeřil Pozziho a rozhodčí ho ocenil červenou kartou, nicméně Samuel už byl předtím trestán žlutým kartonkem. O chvíli později napodobil Samuela jeho kolega z obranné řady Ivan Cordoba, kolumbijský fotbalista obdržel celkem přísně druhou žlutou kartu a Inter od 38. minuty dohrával o devíti mužích. Nerazzurri už jednou v podobné situaci byli, ovšem proti AC přišli o druhého muže až v závěru utkání.

Druhý poločas začal překvapivě šancí Interu, Wesley Sneijder vypálil z přímého kopu hodně tvrdě a branku minul jen těsně. Na druhé straně se pokoušel o zakončení střídající Mannini, Julio Cesar však s jeho pokusem neměl příliš práce. Sampdoria vycítila šanci na výhru a hnala se více dopředu. Každopádně patnáct minut před koncem si celou situaci zkomplikovala, když obdržel druhou žlutou kartu Pazzini a i on byl vyloučen, nicméně Sampdoria stále hrála v přesilovce.

Blucerchiati ale nebyli schopni přikovat Inter k jeho brance a právě naopak, rozhodnout o své výhře mohli domácí. Samuel Eto’o se ocitl v největší šanci zápasu, ale sám před Storarim selhal, brankář Dorie si připsal velmi důležitý a dobrý zákrok. Hosté do konce zápasu nic nevymysleli a nakonec jen remizovali 0:0, Inter po tomto kole opět může ztratit kousek ze svého náskoku.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

samprodia win

Reagovat
Francesco Totti AS

Sanpdoria jim natrhne prdel

Reagovat
klokan.paul

2:1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Čista dva

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTERNAZIONALE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sampdoria by s takymto vykonom mala problemy aj v serii b, obrovsky pocet nekvalitnych centrov v prevahe o dvoch hracov ostane nepochopeny...

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme neunesli tlak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele