32. kolo
03.04.2010 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - Bologna FC 3:0

Thiago Motta potvrdil dobrou formu z posledních zápasů v duelu s Bolognou, které vstřelil dvě branky a společně s jednogólovým rebelem Mariem Balotellim se postaral o lehkou výhru Interu, který tak nadále odráží konkurenty v boji o titul.

José Mourinho dnes nemohl počítat s Eto'em, Maiconem, Zanetti, ani Lúciem, na lavičce navíc musel začít Sneijder, a tak Portugalec do hry vyslal prakticky vše, co mu zbylo, včetně Balotelliho, který se vrátil do týmu.

Balotelli se ale ukazoval hned od prvních sekund, když přihrával Militovi, ale ten šanci zahodil. Po čtyřech minutách poprvé vystrčila růžky i Bologna, trestný kop Adailtona zastavila tyč. Na druhé straně ve vápně podklouzl Portanova, ale Milito v další slibné příležitosti prostřelit Viviana nedokázal. Hostující gólman si poradil i s následujícím rohovým kopem, po němž hlavičkoval Córdoba.

V 19. minutě poprvé rozvlnil síť Balotelli, ale sudí mu zkazil radost odpískaným faulem. Stankovičova rána olízla břevno a Panděva zastavil Viviano. Hřiště pak musel předčasně opustit Mingazzini, jako zraněného ho střídal Casarini. Nerazzurri mohutně obléhali branku soupeře a gól se jim podařilo protlačit až po půlhodině hry, kdy se přesnou ranou z hranice šestnáctky trefil Thiago Motta. Bologna příliš nevěděla co hrát a vše korunoval Busce, jenž nedokázal na zadní tyči po rohovém kopu vůbec vystřelit. Na druhé straně trefil Balotelli břevno.

Druhý uklidňující gól si Inter schoval na druhý poločas, v 52. minutě využil chytré přihrávky Milita Balotelli a zvýšil na 2:0. Jak je jeho zvykem, branku sice neslavil, ale zato se usmíval na všechny strany. Být opět na hřišti pro něj určitě byla velký úleva. Bologně se i nadále vpředu nedařilo, a tak mohl Thiago Motta pět minut před koncem pečetit výhru domácích.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bologna ukope remízu 0:0

Reagovat
scr

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Inter musí vyhrať. Doťahuje sa na neho Rým takže to typujem na 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Rým...banned

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
Slejdy

bologna neprohraje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to bude mít těžké se základní sestavou,chybí několik klíčovích hráčů,ale Inter ještě na domácim hřišti neprohráli,věřim mu,držim všechny palce,musí vyhrát každý zápas do posledního kola,budem to mít těžké,čeká nás ještě CSKA v Lize Mistrů,teď Bologna,Juventus,Siena,Florencie,Lazio a domácí pohár zas proti Florencie,je to těžký,ale jak říkam věřim jen Interu,nechci,aby vyhráli ligu Římani nebo AC ,musíme věřit a vyhrajem všechno,FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
diastan

super snad vyhraje Inter, kvuli materazzimu xD

Reagovat
smazaný uživatel

PER SEMPRE NERAZZURRI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele