25. kolo
21.02.2010 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Parma FC 2:0

Cagliari potvrdilo, že na domácí půdě body jen tak nerozdává, sardinský celek si poradil s Parmou 2:0 a stále bojuje o evropské poháry. Na druhé straně se situace Parmy zhoršuje, hosté nevyhráli už devět kol v řadě a přibližují se obávanému sestupu.

Na stadionu Sant’Elia nebyl k vidění bůh ví jak ofenzivní fotbal, přesto si především domácí fanoušci přišli na své. Cagliari se do svého soupeře pustilo hned od začátku, Matriho průnik zastavil až praporek pomezního rozhodčího. V 6.minutě už domácí vedli, Lazzariho přihrávku si nešťastně srazil do branky Cristian Zaccardo - 1:0 pro Cagliari. Parma měla pomalejší start, nicméně i ona měla dobrou šanci na vstřelení branky. Spolupráce Morroneho s Valianim však branku nepřinesla.

Cagliari navýšilo své vedení ještě v průběhu prvního poločasu, a tím prakticky rozhodlo o osudu celého utkání. Neneho přesný centr dopravil hlavou do branky Matri - 2:0. Parma se rozhodně nechtěla vzdát ale nebylo jí přáno. Biabianyho hlavička skončila mimo. Branka už nepadla ani na straně domácích, ačkoliv k ní měl velmi blízko Larrivey, ten překonal hostujícího brankáře, ale Zaccardo odčinil vlastní gól tím, že na brankové čáře zastoupil svého brankáře.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

1 = 60% X = 40%.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele