11. kolo
01.11.2009 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Atalanta BC 3:0

Cagliari zaznamenalo teprve druhé vítězství na domácí půdě, ovšem to stálo za to. Domácí v prvním poločase nastříleli všechny tři branky, čímž prakticky rozhodli o svém vítězství. Atalanta si připsala už druhou porážku po sobě.

Utkání na Sardinii nebylo příliš pohledné a samotnému vývoji pomohla až první branka. Tu vstřelil po půlhodině hry z rohovém kopu hlavou Nené a domácí vedli 1:0. Atalanta nestačila vstřebat úvodní branku a už prohrávala 2:0, autorem branky byl znovu Nené. Hosté mohli snížit Doniho přímý kop Marchetti vyrazil a poradil si i s dorážkou Valdese. Před koncem prvního poločasu dokonal zkázu Bergama Matri. Lazzari upadl po souboji s Pelusem a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Matri - 3:0 pro Cagliari. Domácí tak šli do šaten za pro ně velice příznivého stavu 3:0.

Po změně stran se opět připomenul Nené, který byl při chuti, ale hattrick nezkompletoval. Atalanta se sice snažila o vstřelení co nejrychlejší branky, ale domácí si veškeré situace dobře hlídali. Druhý poločas se nesl ve znamení toho prvního, tedy alespoň co se týče úvodní půlhodiny. Šance přicházeli pouze ojediněle, o častou střelbu se pokoušel Tiribocchi, jenomže branku nevstřelili a Cagliari tak nakonec mohlo slavit výhru 3:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele