15. kolo
06.12.2009 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Řím - SS Lazio 1:0

Římské derby rozhodl střídající Marco Cassetti, který naskočil do druhého poločasu místo zraněného Mexese a v 79. minutě rozhodl o tom, že králem Říma se stane AS. Naopak Lazio se neustále topí v krizi, dnes to byl již 13. zápas v řadě bez výhry.

Před očekávaným derby panovala v hlavním městě Itálie napjatá atmosféra a v okolí stadionu neustále bouchaly dělobuchy. Vše se, bohužel, přesunulo i na stadion a zápas musel být na pět minut přerušen, protože fanoušci na stadionu hodili několik explodujících výbušnin. K přerušení došlo po pár minutách hry, ale poté se situaci uklidnila a vše bylo relativně v pořádku. První, kdo prověřil gólmana Julia Sergia, byl Aleksandar Kolarov, ale jeho povedený trestný kop byl lapen. Na druhé straně vyběhl proti Vučiničovi Nestor Muslera a byl rovněž úspěšný. To vše se událo ještě před nucenou přestávkou, po ní už přišla velká šance domácích, ale proti Menezovi se opět vytáhl Muslera. Po půlhodině hry musel zasahovat i Julio Sergio a Matuzalema si vychutnal. Tři minuty před poločasovou pauzou obešel dva obránce Zarate, ale finální přihrávku na Matuzalema zachytil Julio Sergio. Ještě před poločasem musel střídat Mexes, zraněné koleno mu nedovolilo pokračovat.

Vystřídal ho Cassetti, který se poprvé ukázal v 57. minutě, ale se šancí nenaložil zrovna nejlépe, když míč napálil přímo do Muslery. Po hodině hry mohlo být vše jinak, kdyby mělo Lazio trochu více štěstí. Zarate totiž pravačkou prostřelil Sergia, ale míč se odrazil tyče. Nakonec však skončil na noze Mauriho, ale ten situace nevyužil a skvěle ho vychytal Sergio. A zrovna když bylo Lazio v nejlepším, inkasovalo. Hosty zchladil po přihrávce Vučiniče rozhodující brankou Cassetti, volejem nedal Muslerovi šanci. Vzápětí navíc ještě svůj tým udržel ve hře, když úžasně vytáhl Riiseho dělovku. Lazio však již nenašlo na soupeřův gól odpověď a odchází poraženo.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZAAA ROMA .... kua to uz je za 2 dni .... to musime vyhrat ..... 4:0 a Totti hetrik a k tomu Vucinic a potupime tych fasistov posranych...... PODME AS PODME DO TYCH SRACIEK:::: GIALLOROSSI FORZA.... Roma Roma Roma core de sta citta unico grande amore de tanta e tanta gente che fai sospira.... uz nech je nedela....

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalove i hokejove analyzy kazdy den .Navstivte nasi stranku a podelte se s nami o vase tipy: http://sportstipsforum.zzl.org/viewtopic.php?f=3&t=3

Reagovat
smazaný uživatel

AS ROMA!!!!!!!!!!!! Výborně kluci, poháry jsou na dohled!

Reagovat
smazaný uživatel

sice to bolo u nervy ten zapas lebo same prerusovanie...hra sa kuzkovala...ale vitazstvo sa ceni....ale od buduceho tyzdna chcem uz lepsie vykony...dnes to bolo ako v ostvrtok asi....no na konci po zapase to bolo vselijake...totti to tam hecoval riadne....ak vyhrame posledne 2 zapasy v sampdorii(ktorej sa momentalne nedari) a doma s Parmu tak budeme na 4. mieste :)

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý kluci ... teď si jenom pojistit EL a do konce podzimu nás vidim v první čtverce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele