27. kolo
07.03.2009 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Janov CFC - Inter Milán 0:2

Inter Milán neohroženě kráčí za obhajobou titulu, v dnešním zápase si poradil s domácím Janovem 2:0. V generálce na odvetné utkání Ligy mistrů s Manchesterem United se trefili Zlatan Ibrahimovič a Mario Balotelli.

Ačkoliv vyhrál hostující Inter 2:0, utkání tak jednoznačné nebylo. Především v první půli musel několikrát tasit vynikající zákrok brankář Julio Cesar. Nicméně Milánští vedli už po dvou minutách hry, přesný pas za obranu Janova převzal Ibrahimovič a technickým lobem překonal brankáře Rubinha - 1:0. Fotbalisté Janova chtěli co nejrychleji odpovědět, to se povedlo, Milito skutečně vstřelil gól, jenomže kvůli ofsajdovému postavení nebyl uznán.

Uplynulo zhruba dvacet minut a brankář Cesar předvedl fantastický zákrok, kterým uchránil Interu jednobrankové vedení. Hlavičku Tiaga Motty vyškrábl konečky prstů. Inter v tomto utkání ztratil dva obránce, nejprve odešel ze hřiště kvůli problémům s kolenem Marco Materrazzi a o chvíli později musel opustit hrací plochu Nicolas Burdisso.

S blížícím se koncem prvního poločasu hrozili domácí, Tiago Motta si naskočil na centr z pravé strany, na jeho hlavičku pak před Cesarem nedosáhl Biava. Na druhé straně se Ibrahimovič řítil sám na Rubinha, ten však dobře vyběhl a šanci zlikvidoval. Poločas skončil vedením Interu Milán.

Ve druhé polovině zápasu pokračovalo snažení Janova, jenomže branku vstřelil opět Inter. Mario Balotelli využil nedorozumění v obraně domácích a střelou překonal brankáře Rubinha. Míč skončil těsně za brankovou čarou - 2:0. Druhá branka znamenala prakticky konec zápasu, Janov se sice snažil, ale pozorná obrana v čele s vynikajícím Cesarem zvrat utkání nedovolila.

V poslední čtvrthodině prošel obranou Interu Ruben Oliveira, přihrávkou vybídl Biavu, jeho střela skončila těsně vedle. Inter mohl dokonce vyhrát vyšším rozdílem, s pokusem Manciniho si Rubinho poradil. Inter vyhrál 2:0 a jeho náskok na čele tabulky se nezmenší.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro tinkylinkyho,robertacarlose a inter milan...Inter to projede a už to tak neprožívejte...Dokud u vás bude J O S É tak vás bude potápět

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co mas proti josemu? je to fajn trener....lebo cez jeho posobenie v chlesea ste skoro nic nevyhrali a s vami pravidelne vyhravali asi preto ne? zavist

Reagovat
smazaný uživatel

"Inter to projede".....bodaj bi teba presiel kamion

Reagovat
smazaný uživatel

nech uz je streda ze inter viprasi za*rany manchester aby si konecne zavrel hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče,Inter nemám rád jen kvůli mourinhovi.Pravidelně nad Manchesterem nevyhrávali za něj,chelsea od manchesterru dostávala,nesnášim ho za to jaký je,umí se jen hádat a urážet každý tým od fanoušků,přes trenéry až po celý tým,to je u tebe v pořádku???Měl by se naučit chovat jako profesionál a zavřít hubu.Inter mi nikdy nijak nevadil,ale od tý doby co tam je ten hlupák,začínám mít k nim averzi,protože nejlepší útočník světa je zlatan,nejlepší golman cesar,nejlepší obránce Santon a nejlepší tým na světě samozřejmě Inter Jinak bys měl začít žít v realitě,fakt si myslíš,že Inter vyřadí Manchester???Možný je všechno...míč je kulat,já si myslím něco jinýhom,ale vzpomeň si na mě a když vypadne Inter...zapni si eurofotbal a podívej se na to,jak Mourinho začne brečet a všechno svádět na rozhodčí,že si je Manchester koupil a že Inter byl lepší...atd

Reagovat
smazaný uživatel

stejěn bračí i Ferguson

Reagovat
smazaný uživatel

*stejně brečí

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš m iprosím Giggsi říct, proč pořád k zápasům Interu píšeš? Proč? Vždyť nemáš co říct k věci, jen si vybíjíš nějaké své mindráčky prosím, nespamuj to tady, nikdo za tvou hloupost nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

máš to v 1. a 3. větě nad svými reakcemi

Reagovat
smazaný uživatel

jinaki správně se píše Fergusson

Reagovat
smazaný uživatel

Fergusson? To je nějaký islandský fotbalista? Ani neumíš napsat jméno manažera svého oblíbeného klubu, ty znalče.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla sranda...chtěl jsem vědět jestli se někdo chytne,chválím tvou pozornost

Reagovat
smazaný uživatel

jaaj ta to bola sranda.....som sa smial pol dna

Reagovat
smazaný uživatel

a nevimyslaj si tu take *******

Reagovat
smazaný uživatel

giggs to si peknu chujovinu zapotil

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

ferguson si chcel povedat

Reagovat
smazaný uživatel

a teď jen potvrdit formu proti tomu gej klubu z manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

dufam,ze inter pojde papat bez urazky.ten gej klub si mohol odpustitmanu forever

Reagovat
smazaný uživatel

A ty chudáku,Inter si může potvrzovat formu jak chce,možná v tý Itálii to stačí,ale jestli potvrdí formu Manchester utd tak je Inter víš kde???Tak se probuď ty srá*i debil*í

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele