8. kolo
26.10.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - Janov CFC 0:0

Inter Milán doma překvapivě ztratil body, když jen remizoval s Janovem 0:0. Domácí dokonce hráli po vyloučení Juriče přesilovku, ovšem Janov dobře bránil a nakonec si i trochu se štěstím odvezl se San Sira velice cenný bod. Inter díky tomu přišel o první místo v tabulce.

První šanci měli domácí, ovšem přihrávku Quaresmy Sulley Ali Muntari a Zlatan Ibrahimovič nevyužili. Na druhé straně měl možnost skórovat Marco Rossi, ale branku nedal. Zuby si vylámal též Adriano, který těžil z dobré práce Ibrahimoviče. Janovští ohrožovali branku domácích z rychlých protiútoků. Diego Millito dokázal projít přes dva obránce Interu, ale bohužel pro hostující celek dobře zakročil brankář Julio Cesar. O třicet sekund později přišla největší šance hostí v prvním poločase. Hostující Mesto napálil z dobrých pětadvaceti metrů břevno Cesarovy branky.

Favorizovaný Inter Milán byl postupem času stále bezmocnější, obrana Janova dobře střežila domácí útočníky. Do druhého poločasu udělal Mourinho dvě změny, na hřiště poslal Obinnu a Balotelliho. Janov si mohl brzy vstřelit vlastní gól, přihrávka Maicona byla zablokována a následně orazítkovala tyč. V 60. minutě přišel důležitý moment utkání, Ivan Juric obdržel druhou žlutou kartu za zákrok na Balotelliho a musel předčasně do sprch. Další velice dobrou příležitost měl Diego Millito, ten opět nedokázal z dobrého postavení překonat brankáře Cesara. Ke konci utkání se hráči Interu dožadovali pokutového kopu po zákroku na Obinnu, ale hlavní rozhodčí zůstal neoblomný. Nakonec to mohli být fotbalisté Janova, kteří si odnesou tři body, to by však musel poslední střelu, kterou byl přímý kop, brankář Cesar pustit. Nestalo se, a tak Inter Milán pouze remizoval 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?Takhle zklamat mou duš INTERISTICKOU!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele