9. kolo
14.01.2009 20:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Řím - UC Sampdoria 2:0

Úžasné představení Julia Baptisty vyneslo římskému AS tři body v dohrávaném souboji proti Sampdorii, které AS Řím vyhrál 2:0. Brazilský útočník zaznamenal všechny trefy domácího celku a potvrdil týmový vzestup formy.

První šance si ale připravili hosté, nejprve zkoušel překvapivě zakončit patičkou Cassano, ale míč ve skrumáži těl domácích obránců do branky nepropasíroval. Další pokus měl Reto Ziegler, jeho ránu z pětadvaceti metrů Moraes v pohodě lapil.

Pak už začali úřadovat domácí v čele s Juliem Baptistou, brazilský forvard zahrával svůj první přímý kop v zápase, tvrdá rána kterou vyslal byla přizvednuta nad. Ve 21. minutě se však akce opakovala, tentokrát se šťastným koncem pro AS. Baptista nádherně umístěnou střelou překonal brankáře Castellaziho - 1:0. One-man show pokračovala i nadále, Baptista prokličkoval obranou domácích, tentokrát však Castellazi střelu vyrazil.

Navýšit skóre mohl i Rodrigo Taddei, ten sám na Castellaziho nevyzrál. Do konce prvního poločasu se Sampdorii naskytla možnost vyrovnání, krásnou a především přesnou přihrávku Antonia Cassana zahodil ve stoprocentní šanci Paolo Sammarco.

Začátek druhého poločasu patřil opět Juliu Baptistovi, ten se z levé strany prokličkoval obranou a přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Druhá branka AS Řím znamenala prakticky konec zápasu. Sampdoria už se totiž nevzpamatovala a nakonec mohla být ráda, že to bylo "jen" 2:0, Římané respektive Daniele De Rossi ještě z přímého kopu nastřelil tyč.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sampdoria

Minimálne remízku...Forza Doria

Mám rad AS,no nech sa Rimanom darí až od 10.kola...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože dej a požehned Tottimu střelky

Reagovat
smazaný uživatel

*požehnej

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

AS už šlape

Tip 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

už jen 5-6 bodů na pohárová místa...porme hoši!!!

Forza Roma!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Doria Veril som aspon v remizku...

No nevadi,najblizsie proti Palermu uz s Pazzinim to otocime a zacneme konecne vitazit Forza Sampdoria

Gratulujem AS Roma

Uplne zasluzene vitazstvo!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele