7. kolo
06.10.2007 20:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Inter Milán - SSC Neapol 2:1

Inter Milán potvrdil roli favorita a na San Siru si poradil s nováčkem z Neapole. Domácí si tak pojistili vedoucí příčku v tabulce.

V útoku Nerazzurri se nakonec objevili Ibrahimovič a Cruzem a byl to právě prvně jmenovaný, kdo ve třetí minutě pálil nad. Ve 13. minutě se po Lavezziho přihrávce dral do šance Zalayeta, ovšem zakončit mu nepovolil Chivu. Špatně odmávaný ofsajd následně připravil o šanci Cruze, který nemusel příliš dlouho truchlit. Ve 20. minutě totiž argentinský útočník založil rychlou akci a po přihrávce Ibrahimoviče měl už celkem snadnou úlohu - 1:0.

Pojistit vedení mohl Ibrahimovič, jehož střela rozvlnila pouze boční síť. Další střelu švédského útočníka zlikvidoval Iezzo, na druhé straně zaměstnali Julia Cesara Hamšík a po něm také Lavezzi. Druhý gólový moment přišel ve 36. minutě. Hostující obrana již podruhé v utkání marně reklamovala ofsajd a Cruz napálil míč levačkou přesně k tyči - 2:0.

Závěrečné minuty prvního poločasu přinesly vynikající fotbal. Hamšíkova střela se odrazila od břevna, Cruvům pokus o hattrick zase zastavila tyč. Ve 44. minutě pak Iezzo předvedl parádní zákrok proti pokusu Ibrahimoviče.

V úvodu druhé půle zaměstnali Julia Cesara Lavezzi a Zalayeta. Z trestného kopu to neúspěšně zkoušel Domizzi, šanci Bogliacina zastavil až skluz Samuela. V 79. minutě vyměnil Suazo Cruze a hned po deseti vteřinách se mohl zapsat do střelecké listiny. Po akci Ibrahimoviče a Figa se honduraský útočník ocitl sám na hranici pokutového území, ve vyložené šanci však minul. Suaza tento moment mohl mrzet, v 85. minutě si totiž na centr z levé strany naskočil střídající Sosa a přesnou hlavičkou se postaral o zdramatizování - 2:1.

Inter závěr zápasu zvládl skvěle, svému soupeři nepůjčil míč a Ibrahimovič si za svůj kousek u rohového praporku, kdy vyzrál hned na tři protihráče, vysloužil mohutný aplaus zaplněného San Sira.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

2:0 vyhraje Inter.Crespo a Cesar.

Reagovat
HOST*

vy mrdky Neapol by porazilo každý koště SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU,SMRT INTERU

Reagovat
HOST*Radek Fruštík

SEM ZASRANEJ ITALKEJ GAY A BYDLLÍM V PŘÍBRAMI A CHODIM NA STŘEDNÍ INTEGROVANOU ŠKOLU V JIRÁSKOVÝCH SADECH DO S1A

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele