6. kolo
29.09.2007 18:00 CET
1 : 4
(0:1)

Reportáž

Inter jednoznačně vyhrál na hřišti AS Řím

Až příliš jednoznačnou podívanou nabídl očekávaný šlágr italské nejvyšší soutěže mezi AS Řím a Interem Milán. Domácí nezvládli roli mírného favorita a prohráli 1:4. Na průběhu zápasu a konečném výsledku má velký podíl vyloučení Giulyho z 28. minuty.

Domácí začali dobře a Julio Cesar musel v úvodních minutách vytáhnout dva dobré zákroky proti ranám Tottiho a Manciniho. Inter odpověděl pokusem Cambiassa, na druhé straně protáhl Julia Cesara znovu kapitán Totti. Klíčový okamžik celého utkání přišel ve 28. minutě. Po rohovém kopu AS podnikli hosté rychlý brejk, Cesarovu střelu sice Doni ještě dokázal zlikvidovat, míč se ale odrazil k dobíhajícímu Ibrahimovičovi a jeho hlavička mířila do sítě. O to, že se stav neměnil, se volejbalovým zákrokem postaral Giuly, který po zásluze dostal červenou kartu a kopala se penalta. K té si stoupl Ibrahimovič a pod padajícím Donim otevřel gólový účet - 0:1.

Inter po úvodní brance převzal dirigentskou taktovku a míč domácím příliš často nepůjčoval. Z koncentrace ho trošku vyvedla 51. minuta, v níž musel ze hřiště zraněný Ibrahimovič. Ještě, než si švédský útočník stihl udělat na lavičce pohodlí, Inter inkasoval. V 53. minutě si na hranici vlastního pokutového území ukrojil až příliš velký krajíc Maxwell, Pizarro vybojoval míč pro Perrottu a ten se sám před Juliem Cesarem nemýlil - 1:1.

Už o dvě minuty později mohli milánští znovu vést - Cruzova střela se odrazila od tyče. Domácí se nepoučili a v 57. minutě tak byli po zásluze potrestáni. Cambiasso si ve středu hřiště krásně narazil s jedním ze svých spoluhráčů a jeho neúspěšný pokud doklepl do sítě Crespo - 1:2.

Inter znovu získal jistotu a v následujících minutách srazil Giallorossi do kolen. V 60. minutě skončila v síti překvapivá střela Cruze, za dalších sedm minut pak Figův krásný centr našel na zadní tyče Cordobu a ten již měl snadnou úlohu - 1:4.

V závěru už oba týmy trochu polevily a především hosté čekali pouze na konečný hvizd. Ten přišel po dvou minutách nastaveného času a definitivně zpečetil nečekaně vysokou výhru úřadujícího mistra, který se díky třem bodům posunul do čela.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (97)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 (Totti, Totti, Giuly - Ibrahimovic)

Reagovat
smazaný uživatel

Ludva bude řádit

Reagovat
smazaný uživatel

no měl si pravdu,řádil až moc

Reagovat
M11

podme AS... musi byt vyhra

Reagovat
HOST*

veru tak pome giallorossi!

Reagovat
Slejdy

verim ve vyhru AS...

Reagovat
HOST*Devil

Vyhraje Inter !

Reagovat
HOST*

Bude to težkej match ale vyhrajem,Ibracadabra to zařídí a mam také tušení že se trefí Adri

Reagovat
HOST*

Forza Roma!!!Vidím to na 4:2 pro AS!!!(Totti2x,De rossi,Mancini-Crespo,Maicon)

Reagovat
HOST*

jen pro upřesnění,Maicon byl v minulym kole vyloučenej tak logicky hrát nebude...4:2,hmm si věříš

Reagovat
HOST*

JJ mas pravdu zmatlo me ze byl napsan v pravdepodobne zakl.sestave,ale AS vyhraje

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat
HOST*zlatan

caute nevie mi niekto povedat kde budu vysielat tento zapas

Reagovat
HOST*

od 18h na sport 1

Reagovat
HOST*ITTOT

vyhra s prehladom,3:1 alebo 2:0,Totti 2 goly,Inter predvedie znovu svoju chabu hru a Roma pekny futbal...FORZA ROMA

Reagovat
HOST*s.a.f.c.

videl bych to na neprohru interu ..ale kdo ví ..kazdopadne to zkouknu na sport 1.

Reagovat
HOST*

Inter vyhraje 3:1(Totti,Ibra,Adri,Mexes vl.)

Reagovat
HOST*1860

3:1 vs. 1:1

Reagovat
HOST*1860

3:1 vs. 1:1

Reagovat
HOST*

1:2 a je to

Reagovat
HOST*

Správně!!Máš za jedna.

Reagovat
HOST*ITTOT

mas pravdu bude 1,dobry tip!

Reagovat
HOST*

Když něco nepochopíš, tak na to neodpovídej.Děkuji.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*Radar

Já vs. 1860

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Nevím jestli radar ano, nebo ne. Ale jsem spíše pro ne!

Reagovat
HOST*radar

Reagovat
HOST*1860

ja nevim, asi na tebe prestanu reagovat, ptze jen provokujes a nic jinyho, ja taky muzu pouzit nekolik sprostych slov a priradit je k tvemu nicku, ale je to pod moji uroven, dokud nenapises neco rozumneho, nikdo ti neuveri, ze inteligence patri k tomu tvemu nicku..

Reagovat
HOST*Radar

Tak nereaguj, aspoň budu mít od jednoho pitomce klid.To tvoje trapný navážení do Interu, už mi pije krev, tak se nediv.

Reagovat
HOST*1860

nejdriv si zamet pred vlastnim prahem, a kdyz se ti nelibi co pisu, tak oponuj a nenadavej, jinak chapu, ze chces mit ode me pokoj, kdyz ukazuju na tve nedostatky, nikoli fyzickeho razu..

Reagovat
HOST*Radar

Proč bych si měl zametat před vlastním prahem?Já jsem napsal o tvé vrozené vadě a ta jak vidíš, je napsaná v nadpisu a není to inteligence, kdyby si to nepochopil.Ještě jedna věc, nějak ti ten tvůj tip nevyšel, ale můj taky ne, myslel jsme, že vyhrajeme 3:1.

Reagovat
HOST*1860

to mas pravdu, ze mi nevysel, tenhle tejden sem mel celkove na tipovani spatnej.. jinak me pripada, ze to je spis tvoje vrozena vada a snazis se najit kamarada stejneho razeni, to ale places na spatnym hrobe.. ja sem tvuj nadpis pochopil a tu inteligenci sem si neprisvojoval, i kdyz me neustale presvedcujes o opaku..

Reagovat
HOST*Radar

Opravdu to nemám zapotřebí, hledat kamarády na internetu.A inteligenci ti vnutit nechci, to by jsme si nerozuměli.Necháme toho, ty se nezměníš, furt budeš blbě narážet na Inter a já ti to zase budu vracet v jiné podobě.

Reagovat
HOST*1860

ja na inter nenadavam, jen se mi nelibi, jak ziskali posledni dva tituly, pokud vsak pocitas tituly na prstech ruky a nevadi ti jak jich dosahli, tak si opravdu nemame co vysvetlovat a ty se pak taky nezmenis a budes stale hazet kolem sebe nadavky misto argumentu.. ale v jednom s tebou souhlasim : nechame toho..

Reagovat
HOST*Radar

Tak mi vysvětli, co se ti na tom nelíbí, jak je získal.Kdyby ty tituly získal někdo jiný, tak se ti to líbí, že?To že několik let předtím, prasátka s Juve a AC podpláceli, to nevadí, to jsou tituly oprávněné, jak typické.Samozřejmě budeš tvrdit, že nikdo nepodplácel, jenom Inter si všechno zaplatil, aby mohl získat 2.tituly.Potom je moje obava o tvou inteligenci opodstatněná.

Reagovat
HOST*1860

Proc mi vkladas do ust neco co sem nerekl? samozrejme ze by to nebylo spravne, jen po juve nemel dostat titul nikdo, a je mi lito, pokud jsi tak najivni, kdyz si myslis, ze v tom jeli pouze potrestane tymy..

Reagovat
HOST*Radar

Ohraná písnička odpůrců Interu, už konečně pochop, když nebyl potrestán, tak s tím nemá nic společného.Furt tyhle debilní kecy, že v tom jeli taky, tak proč nespadli do Serie B, proč nemají odečet.Už by si mohl vyrůst a pochopit to."Neměl dostat nikdo", tak to jo.Inter byl třetí a byl čistý, to znamená, že ten titul má oprávněné.Ty máš fakt nádherný důvod nesnášet jeden tým a furt na něj nadávat.

Reagovat
HOST*1860

za posledni remizova ligova kola serie A, kdy je kurz na kriz 1,3, taky nikdo nebyl potrestan, takze to je podle tebe taky nahoda? a jinak me Inter ani moc nevadi, vadi me jenom jeho fanousci kteri me sproste nadavaji..

Reagovat
HOST*Radar

Tak nenadávej na Inter, ale na jeho fanoušky.

Reagovat
HOST*1860

jestli sis bevsiml, tak sem nepouzil proti interu ani jedno sprosty slovo, naproti tomu na tebe bych jich mohl snest kupu a nikdo by se nedivil, jenze sem nechtel klesnout na tvoji uroven..

Reagovat
HOST*Radar

Za celou dobu jsem ti neřekl sprosté slovo a zrovna ty by sis to zasloužil.

Reagovat
HOST*Radar

A kdo ti sprosté nadává, to si cucáš zase něco s prstu, stejně jako korupci ve které je Inter.

Reagovat
HOST*Radar

Zatím 1:0 Ibracadabra.

Reagovat
HOST*klasik

dooobre 3:1 pro Inter!!!! dobrej kotel

Reagovat
HOST*slejdy

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

To byla od Tottiho skutečně řádná prasárna. Měl by se všem spoluhráčům a fanouškům omluvit.

Reagovat
HOST*

nevím o čem mluvíš

Reagovat
Slejdy

co udelal ????

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelně laxně přihrál z rohu, ten hráč tu přihrávku ani nečekal. Brejk 4 na 3, čk, penalta a nazdar. Do té doby to měla Roma ve své moci. Totti to podělal, snad se omluví.

Reagovat
Slejdy

hmmm

Reagovat
HOST*

4:1 exhibice, jak se patří.

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*PIGI

AS to dnes "POSRALO"ten zápas jsem viděl začátek byl super jenomže Giuly to AS pokazil je sice heké že se obětoval pro tým ale nechat se vyloučit tak brzo a zabránit golu i kdyz vedel ze bude penalta byla hloupost a s Giulim ktery je jedním z motorů AS by to slo lépe mnohem lépe byůlo vidět že citelně chyběl jinak Perrotta odehrál Hrůzostrašný zápas i když dal gól tak ale na hřišti to byla ktastrofa!!!Doufám,že se AS zvedne a doufám že si to všechno vybrali před MU protoze tam musi hrat uplne jinak a musi vyhrat.Jinak system hry se mi nelibil nakopavane mice v 1.polocase na Tottiho a Giuliho s Mancinim nebyla spravna volba!!!Forza Roma!!!

Reagovat
Slejdy

hmmm sem sz toho jakysi spatny .. giuly to mel nechat ale tak to je reflex...neda se no ... kdyby hral tak by to dopadlo urcite jinak

Reagovat
HOST*ITTOT

Reagovat
HOST*Jiří gřešek

Vyhrl teda AS nebo Inter? Asi Roma,ze ? to je super!!! Forza roma!

Reagovat
HOST*

vyhrál INTER 4:1!!!

Reagovat
Slejdy

ty vole ty mas dost

Reagovat
HOST*Madridista

Ty si asi maly blazen.

Reagovat
M11

nene..vyhrals ty... cenu o nejvic v palu prispevek...a my jsme trestani za to ze to musime cist

Reagovat
HOST*

ha krásně,krásně,já tipoval 2:1 pro nás ale 4:1 sem nečekal,giuly byl dobrej.FORZA INTER CAMPIONI 07/08

Reagovat
Slejdy

se jeste uvidi

Reagovat
HOST*

tjn

Reagovat
Slejdy

jezisi fakt ale ikdyz merdicka Inter chyta fazonu to priznavam..uvidime,je teprv 6.kolo..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim souhlasim,jsme nej a naky kecy ze AS uz se klepali na MU je nesmyslnej nastoupili v nejsilnejsi sestave a stejne dostali 4.FORZA INTERNAZINALE!

Reagovat
Slejdy

ste trotli chapete ze ste hrali proti 10 ??

Reagovat
HOST*

A my jsme zase nenastoupili v nejsilnější sestavě, tak si nestěžuj.Jako vždy výmluvy, neměli jste se nechat vyloučit.To bylo keců, jak na vás nemáme a tak dále a teď pro změnu výmluvy.Nezapomeň napsat, že to ruka nebyla a td.

Reagovat
M11

jak jako vzdy vymluvy.... ty radsi mlc... nevim kdo se vymloval ze na fener hral v spatne sestave... radsi mlc.. kdo rika ze ruka nebyla... nejsme interaci...

Reagovat
HOST*

Nerozbreč se.

Reagovat
M11

proc jako??? vtipalku

Reagovat
HOST*

Protože podle tvého příspěvku, tvůj psychický stav vypadá, jako kdyby si byl těsně před, nebo po nervovém zhroucení.

Reagovat
M11

jejda ty si tak trosinku trapacek ne?? vis proc mam takovy prispevek?? ptz nenavidim inter... jinak jsem v klidu... malicko nervim mozna..ale ty si tady nehrej na rozumbradu zas...ach jo takovy pisatele

Reagovat
HOST*

Doufám že máš někoho doma, aby mohli zavolat záchranku až to s tebou sekne, ale to je jedno, aspoň bude o jednoho fanouška soupeře méně.

Reagovat
M11

jn rozumim

Reagovat
Slejdy

ste normalni paka .. proc bych se mel vymlouvat ze to ruka nebyla .. ruka to byla jasna,reflex no,stalo se .. kdyby se hralo 11 na 11 tak si myslim ze urcite AS neprohraje..jn a v tom Fenerbachce ste nemeli na pytel sestavu,mate kadr chapete ale prohrali ste proste...a v Livornu nemam slov

Reagovat
HOST*

Já se nevymlouvám v Istanbulu nám to nevyšlo a v Livornu se prostě nedařilo, ale jak vidíš, poslední zápasy naznačují lepšící se formu.Jenom je divné furt psát, kdyby Ludvu nedal ruku, tak by to skončilo jinak.Na kdyby se nehraje, to už bys mohl vědět.

Reagovat
HOST*

Omlouvám se......Ludva.

Reagovat
Slejdy

sak ja vim jen to rikam..dopadlo tak jak to dopadlo 1:4 je krute pro AS ale muze za to Ludva..jj vidim ze se lepsite jaksi..

Reagovat
M11

jn... Inter se jaksi chytil coz neni dobre

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě mě to mrzí, že jsme prohráli. Ale v těch důležitých zápasech jsme vás porazili (finále italského poháru a v superpoháru).

Reagovat
HOST*

Ty jo,že prohraje As Řim doma a ještě v takove fazoně 4:1 i když s Interem...nechapu:)tyhle zapasy dělaji finalni rozdil mezi těma nej...jsem zvědvay jak to ustoji dale:)

Reagovat
Slejdy

to tak nemuzes brat,tady to hodne ovlivnila ta cervena karta...za stavu 3:1 uz slo videt na hracich AS ze uz to asi nepujde..a tak to dohrali tak jak to dohrali

Reagovat
HOST*flaska

Inter je pekne vyprasil,Giuly pekne stupidni to hrač asi ma pomalejsi mysleni je trochu zaostalej ze provedl takovou hrubou CHYBU,no ted mu muzou vseci pogratulovat.jinak Inter zaslouzene vyhral

Reagovat
M11

si normalni??? udelal blbost ale ty vole se stane... reflex vis se tomu rika... ja vim ze ty si mistr sveta a byt na jeho miste tak strihnes nuzky a anglican na druhe strane... udelal strasnou chybu ale tve trapne narazky

Reagovat
HOST*

Angličan na druhé straně.Good vtip.

Reagovat
Slejdy

ty kravo dobres mu to napsal .. flasko zmontuj se !

Reagovat
HOST*

Porad lepsi nez 6:2 jak dostal pojebanej Inter v poharu a myslim ze to bylo jeste k tomu doma A uz vidim jak lepsici se forma ztroskota s PSV to bude klepka uz vidim vymluvy ze strany fanousku "zasraneho"INTERU

Reagovat
HOST*

njn,nasranej z prohry tak sem taháš pohár co?kdo prohraál s juventusem 5:2 v přípravě? ,jinak děláš čest AS

Reagovat
Slejdy

ty vole co sem tlacis pripravne zapasy ??

Reagovat
HOST*

Ty vole a co se sem tlačíš ty.

Reagovat
HOST*

Chlapče, jdi se léčit.

Reagovat
HOST*

copak taky naštvanej u prohry?

Reagovat
HOST*

To nebylo na tebe, ale na toho exota, který neunesl prohru.

Reagovat
HOST*Inter

podle mě seš píča kluku . buď sem nepiš nebo se prober z toho snu.

Reagovat
HOST*Gamba

Kdo to je ten Pele?

Reagovat
HOST*

Portugalsky záložník přišel s Guimaraes a hrál v reprezentaci do 20.let.

Reagovat
HOST*mistr

Inter je vynikající a římem si jen tak pohrál.Nevim jak mohl někdo typovat výhru římu.Jeto směšný. jedině INTER!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele