12. kolo
05.12.2007 20:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Řím i nadále stíhá vedoucí Inter

AS Řím po Udinese pokořil doma také Cagliari a postaral se o to, že ligová tabulka je hodně podobná té z loňské sezony. Opět vede Inter Milán, za nímž jsou právě Giallorossi.

Do základní sestavy AS se vrátil kapitán Francesco Totti a právě po kombinaci s ním spálil první příležitost Taddei. Za hlavu se poté mohl chytat Vučinič poté, co nedokázal trefit odkrytou bránu. Cagliari odpovědělo střelou Ferriho, po níž následoval rohový kop a hlavička Budela do břevna. Řádně vyčiněno dostal Foggia, který místo přihrávky na zcela volného Acquafrescu zakončoval na vlastní pěst a přestřelil domácí svatyni. Hosty tento moment mohl dvojnásobně mrzet ve 28. minutě, to Pizarrův trestný kop našel zcela volného Taddeie a ten již nemohl minout - 1:0.

Příliš dlouho to netrvalo a Taddei přidal svou druhou trefu v utkání. Ve 36. minutě brankář Marruocco vyběhl vstříc Mancinimu, míč se ovšem dostal k brazilskému záložníkovi a ten přesným lobem zvýšil na 2:0.

Do poločasové přestávky to mohlo být dokonce o tři branky, po přihrávce od Tottiho ovšem Mancini nastřelil pouze tyč.

Hosté po změně stran přešli na rozestavení 4-3-3, ani to jim ale příliš nepomohlo. Chuť do hry měl především Totti, který vytvořil stoprocentní příležitost pro Vučiniče. Pro domácího kapitána skončilo utkání v 63. minutě, kdy ho na hřišti nahradil Giuly.

Následně se vyznamenal Doni, když zlikvidoval povedenou střelu Budela. O parádu se marně snažil Vučinič, jehož střela z první šla jen těsně mimo. Doniho pozornost vyzkoušel Foggia, další zákrok si pak domácí brankář připsal po střele Contiho. Poslední slovo patřilo aktivnímu Mancinimu, ten se parádně uvolnil a jeho povedenou ránu zastavilo břevno.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*bary72

AS Roma si vylepší domácí bilanci, která je zatím pruměrná. Tip 2:0.

Reagovat
Slejdy

uvidime jak se predstavi v Lisabone potom budu tipovat tenhle zapas

Reagovat
Slejdy

takze vitezstvi 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigoooooooo..........Taddeiii

Reagovat
Slejdy

je zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

COME AND COMMENT

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele