15. kolo
09.12.2007 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AS Livorno - AS Řím 1:1

AS Řím překvapivě zaváhal na hřišti Livorna a z Toskánska si veze pouze bod. Zaváhání AS využil Inter, který bez problémů přejel FC Turín, a navýšil svůj náskok nad AS na pět bodů.

Hned na začátku utkání padli jediné dvě branky zápasu. AS Řím se ujal vedení v páté minutě zásluhou Daniele De Rossiho, který svou brankou prodloužil rekord Římanů v neporazitelnosti na hřištích soupeřů. Amelia špatně vyrazil Pizarrův roh a De Rossi už jen doklepl míč do prázdné brány. Livorno však odpovědělo velmi rychle. Minutu na to, co De Rossi rozvlnil síť Smelkovy brány, musel lovit i Doni. Diego Tristán obešel Mattea Ferrariho a střelou podél Doniho rozjásal domácí fanoušky. Za dvě minuty měl Tristán další skvělou příležitost. David Balleri poslal do vápna přízemní centr, který ale ex-útočník Deoportiva La Coruña netrefil ideálně. V 11. minutě nevyužil šanci Francesco Tavano.

V 26. minutě vytáhl Doni skvělý zákrok, aby zlikvidoval Tristánovu střelu. Odražený míč spadl k Tavanovi, který už měl před sebou jen brankáře a poloprázdnou bránu, ale stál v ofsajdu. Po centru Tristána v 36. minutě poslal míč na bránu Emanuele Filippini, Doni ji však skvěle vyrazil. Tavano už už chtěl dorážet, ale závoru před ním zavřel Matteo Ferrari.

V 56. minutě spálil dvě dobré šance nový muž na trávníku Mirko Vučinič. Nejprve jeho střelu skvěle vychytal Amelia a svou dorážku, ke smůle hostí, Vučinič nasměroval přímo do brankářova ramena. V průběhu druhé půle byly nějaké šance na obou stranách, ale nic s čím by si Amelia respektive Doni neuměli poradit.

Autor: Pavel Bartl / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V Livornu je povinnost bodovat. Snad se podaří 3 body. Tip 1:2

Reagovat
Slejdy

presne jedine vitezstvi .. tip 1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele