9. kolo
26.10.2005 20:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - UC Sampdoria 2:0

Trenér Fabio Capello nechal sedět některé opory a možná i proto patřil úvod zápasu hostům. V sedmé minutě mohli jít do vedení, Borriello však zblízka nedokázal přesně zamířit. Juventus si první příležitost vytvořil v 18. minutě, kdy Mutu po parádní Del Pierově přihrávce z voleje netrefil branku. Po půlhodině hry Antonioliho otestoval zdálky Pavel Nedvěd a nadělal brankáři Sampdorie problémy, ten nedokázal jeho ránu udržet a před Trezeguetem odvracel na poslední chvíli. Vedoucího gólu se Juventus dočkal pět minut před přestávkou, po rohu Adriana Mutu se trefil David Trezeguet. Ještě před odchodem do kapin však mohlo být vyrovnáno, po centru Zenoniho spálil gólovou šanci Bonazzoli.

Hosté do druhé půle vstoupili s odhodláním zvrátit nepříznivý stav, ale stal se pravý opak. V 57. minutě Trezeguet sklepl Del Pierův centr a Mutu přidal druhý gól Juventusu. Třetí gól domácím upřeli chybným výrokem rozhodčí, Trezeguetova trefa po Nedvědově přihrávce neplatila pro neexistující ofsajd. Sampdoria měla několik šancí zdramatizovat závěr, ale žádná z nich nebyla natolik vážná, aby se Bianconeri museli bát o výsledek. Gólman Chimenti, který zaskakoval za odpočívajícího Buffona, nemusel ani jednou vážněji zasahovat.

Juventus tak protáhl svou sérii vítězství v úvodu sezóny na devět a vytvořil nový klubový rekord, ale završit počet na deset bude velmi těžké. V sobotu je totiž na programu jeden z vrcholů sezóny, který by měl napovědět, jak moc bude AC Milán schopen Juventusu konkurovat - vzájemný zápas těchto týmů se chystá na milánském San Siru.

Autor: Petr Starý

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*michal

už se těším na zápas,nic než výhra a titul

Reagovat
smazaný uživatel

len tak dalej no ale som zvedavy ako to skonci ked sa zranil uz aj abbiaty kua ale to neva juve aj tak vyhra ved ma utok ako sa patri

Reagovat
HOST*

já doufám,že za tou obranou co má Juve odchytá i dorostenec dobře+výtečná záloha a skvělej útok,no prostě vítězství a potom SCUDETTO

Reagovat
sansiro

nechte si zdát, ještě není konec!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele