5. kolo
20.09.2013 22:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Arouca - SC Braga 0:1

Braga před složitým domácím testem se Sportingem neklopýtla. Výrazně jí k tomu dopomohlo zaváhání gólmana Arouky, které ihned v deváté minutě pustilo favorizované hosty napořád do vedení. Arsenalistas tak již potřetí v tomto ročníku zvítězili s náskokem jediné branky a pokračují v rozpačitém kempování poblíž čela tabulky...

Pro ambiciózního nováčka z Arouky utkání doopravdy začalo snad nejhůře, jak mohlo. Brankář Cássio, který ještě loni zezadu jistil zázrak z Paçosu, v 9. minutě neuvěřitelně zaspal u levé tyčky a rychle se snášející dalekonosnou ránu obránce Aderlana Santose již vytěsnit nestihl. Šok záhy domácí jen sotva vstřebávali, respektive odpovědi byli stále na hony vzdáleni. Po jednom z brejků měl s centrem lehčí problémy golman Eduardo, jinak se prakticky nic nedělo - a to ani před domácí klecí, kde akorát do poločasu jednou hlavičkoval Éder.

Uzdravený tahoun ofenzivní vozby Bragy měl na svědomí také další pološanci favorita, když pro změnu těžil z dobré práce Micaela. Nejblíže druhé brance byl nicméně opět ten samý netradiční střelec Aderlan Santos; tentokrát už zakončující pro stopera tradičně - hlavou.

Všeprostupující nudu na Estádiu Municipal de Arouca měl nakonec s úlevou publika proříznout až závěrečný hvizd, přesto se tak kvůli událostem z posledních vteřin úplně nestalo. Solidní příležitost k vyrovnání měl totiž Ceballos, přičemž krásná střela hostujícího Rafy Silvy skončila na břevně. Přece jen se tedy diváctvo ještě alespoň trochu pobavilo, skóre se už nicméně nezměnilo.

Autor: Tomáš Daníček / ojogo.pt

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
hradec

FC Arouca 1:3 SC Braga

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele