26. kolo
19.04.2013 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SC Braga - Académica Coimbra 1:0

Zuřivá návštěva Bragy v podání Olhanense se teď při premiéře kouče Sérgia Conceiçãa u kormidla Académiky vpravdě neopakovala. Diváci na Estádiu Municipal sice nepřihlíželi nějaké bůhvíjaké nudě, ovšem dočkali se všehovšudy jediné branky, která přinesla domácím více než povinné tři body.

Jestliže José Peseiro na předzápasové tiskovce hovořil o očekáváních spojených s hladovější a ofenzivnější Académikou, než na jakou jsme doteď mohli být zvyklí, poněkud se minul. "Studenti" totiž v Braze docela dobře zaparkovali autobus - na favorita vyrukovali s defenzivní, čistě vyčkávací taktikou.

Právě proto zejména úvodní dějství ničím nezaujalo; tedy kromě samotné gólové akce, pochopitelně. Ta se ale narodila až pár vteřin před půlícím hvizdem, jakmile Alan na pravém křídle šikovně zakvedlal nohama, Carlão před golmanem těsně nedosáhl a pohotový Rúben Micael doklepával mičudu do odkryté klece.

Druhý poločas už nebyl tak svázaný, což vedlo k většímu počtu příležitostí pro Arsenalistas. Jako už tradičně byl v tomto směru velmi aktivní Mossoró, který jednou minul a podruhé ztroskotal na hbitém a včas vyběhnuvším Ricardovi. Ten se poté v klidu vrhnul také proti Alanovu slabšímu projektilu, a tak skóre zůstalo při dosavadních hodnotách. Académica se totiž po celých 90 minut spokojila maximálně s polovičními šancemi, jež ve výsledku nenesly Quimovi takřka žádné nebezpečí.

Autor: Tomáš Daníček / ojogo.pt

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Hiko

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele