9. kolo
14.09.2019 15:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
Elliasson

Když Spartakovci prohráli s Tambovem, remizovali s Rostovem, tak jsem chválil jejich ofenzivní výkon, hlavně proti Tambovu měli 4 nastřelené konstrukce (a k tomu přidali 0 gólů). Nicméně, dneska nebyl příjemný pohled na Spartak. Když jsem začal psát tento příspěvek, tak domácí fans bučeli na hráče... Nejsem příznivcem bučení na vlastní hráče, jsou to jen lidi, ale tady by bučeli i fanoušci jiných týmů.

Ten druhý gól, který Spartak dostal, co to bylo? El Kabir se krásně po lajně probojoval přes hráče a z nulového úhlu střela a gólman ačkoliv měl prostor pokrytý, tak gól (připomnělo mi to situaci Benzema vs Juanfran při semifinále Ligy Mistrů Real - Atlético 2017, ale s tím, že to byl snadnější gól). Gigot je super, že vstřelil branku, ale měl vidět červenou, bez debat. Málem zrakvil někoho (teď nevím koho) z Jekatěrinburgu.

A Alex Král? Bylo vidět, že to bylo jeho první utkání, ale Spartaku fakt pomůže. Věřím tomu, pokud se nezraní. Dneska ale moc vidět nebyl. Jen v 86.minutě předvedl dobrou techniku, krásně si pohlídal míč a založil akci. Jinak moc vidět nebyl. Nicméně, nechci aby tenhle komentář vyzněl pro Sašu negativně.

Reagovat
Elmas

Jak se daří Schürrlemu?

Reagovat
Elliasson

Měl tam příležitost na dorážku, tu ale nevyužil (v první půli), jinak neviditelný.

Reagovat
Elmas

Holt už má nejlepší léta za sebou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele