19. kolo
08.12.2019 17:00 CET
1 : 4
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajímá mě, jak to dnes Tedesco poskládá, když se Kutepov a Gigot vykartovali. Na tiskové konferenci naznačil, že se rozestavení měnit nebude, že bude hrát pravděpodobně Gaponov a na stopera se zatáhne Král. Bude to zajímavé, já bych si přál základní sestavu takhle:

Maksimenko - Gaponov, Král, Džikija - Rasskazov/Zobnin, Zobnin/Guljev, Umjarov, Ayrton - Bakajev - Larsson, Ponce

Doufám, že nebudou hrát Schürrle a Melgarejo, těm se zápas se Zenitem vůbec, ale že vůbec nepovedl. Til by mohl dostat taky šanci, vzhledem k formě Bakajeva bych se ho nebál vyzkoušet v útoku, což trenér už taky zmiňoval.

Bylo by hezké zakončit podzim vítězně, protože by to Spartak posunulo na 6 bodů za Rostov, což už vypadá dobře. 5. místo by bylo vzhledem k průběhu sezony úspěch.

Spartak!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Základní sestava proti Rostovu:

Maksimenko - Zobnin, Král, Džikija, Melgarejo - Bakajev, Til, Umjarov, Mirzov - Larsson, Ponce

Takže v podstatě brankář, obránce, 7 záložníků a 2 útočníci?!

Velmi zajímavé, tohle jsem teda nečekal, snad Tedesco ví co dělá...těším se, jsem zvědavý jestli se ofenzivní sestava přenese v góly.

Spartak!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsem rád za Tila v základu, má šanci se předvést. Na Mirzova sice všichni nadávají, no mě se, když nastoupil, docela líbil, hodně se cpal do zakončení a zkoušel 1v1, určitě lepší možnost než Schürrle. Jsem zvědavý, jak se to na hřišti nakonec poskládá, je to opravdu hodně ofenzivní složení. Jenom škoda, že Rasskazov nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele